Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2009-20

RK-33-2009-20.doc
Číslo materiálu20
Číslo jednacíRK-33-2009-20
NázevStavební záměr Výjezdového stanoviště Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina v Kamenici nad Lipou
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina plánuje rozšířit stávající sít výjezdových stanovišť Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina. Mezi novými lokalitami je i Kamenice nad Lipou. Se zástupci města proběhla jednání o umístění výjezdového stanoviště a koordinaci postupu přípravy. Využití části prostor v objektu hasičského záchranného sboru bylo shledáno jako nevyhovující a proto je řešeno výjezdové stanoviště ZZSKV jako novostavba. V návrhu rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2010 je stavba nového výjezdového stanoviště v Kamenici nad Lipou zařazena. OM připravuje podklady a řešení stavby.
Návrh řešení Je zpracován stavební záměr stavby výjezdového stanoviště ZZSKV, obsahující jeho umístnění, stavebně technické řešení a standard objektu. Je předpokládáno v roce 2010 realizovat projektovou dokumentaci a zahájit výstavbu. Podle ústní dohody se město bude podílet na záměru tím, že zajistí pozemek a převede ho bezúplatně kraji a uhradí kraji výdaje spojené s pořízením projektové dokumentace. Návrh usnesení předpokládá schválení stavebního záměru podle materiálu RK-33-2009-20 př.1 včetně postupu dle harmonogramu. Financování této akce je zařazeno do návrhu rozpočtu na rok 2010 v kapitole Nemovitý majetek, příloha M4.
StanoviskaOdbor zdravotnictví nemá námitek k věcnému znění předloženého stavebního záměru.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
stavební záměr Výjezdového stanoviště Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina v Kamenici nad Lipou dle materiálu RK-33-2009-20, př. 1.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 27. 11. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz