Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-35-2007-42

RK-35-2007-42.doc
Číslo materiálu42
Číslo jednacíRK-35-2007-42
NázevDelegace zástupců kraje Vysočina do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuZadavatel Město Žďár nad Sázavou, Žižkova 227/1, 591 01 Žďár nad Sázavou, IČ: 00295841 zastoupený na základě plné moci ze dne 20. 8. 2007 Mgr. Slavomírem Pipou potřebuje zajistit dodavatele na dvě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem "Zřízení výjezdového stanoviště Rychlé lékařské pomoci - Poliklinika Žďár nad Sázavou". Předmětem zakázek je:
* zřízení výjezdového stanoviště Rychlé lékařské pomoci - Poliklinika Žďár nad Sázavou, Studentská 4, 591 01 Žďár nad Sázavou. Podkladem pro zpracování nabídek je projektová dokumentace. Termín zahájení plnění je předpokládán od 15. 1. 2008. Termín dokončení navrhne uchazeč, ale je stanoven nejdéle do 15. 5. 2008.
* zajištění výkonu inženýrské činnosti (stavební dozor) na výše uvedenou akci. Jedná se o kompletní zabezpečení inženýrské činnosti v průběhu stavebních prací. Ukončení inženýrské činnosti bude po konečném vyúčtování stavby a odstranění případných závad.
Zadavatel stanovil v souladu s § 71 odst. 3 zákona, že funkci komise pro otevírání obálek bude plnit hodnotící komise. Jediným kritériem hodnocení obou zakázek je nabídková cena.
Termín jednání hodnotící komise je stanoven na 10. 12. 2007 od 10:00 hodin v kanceláři ředitele polikliniky na adrese Poliklinika Žďár nad Sázavou, příspěvková organizace, Studentská 4, 591 01 Žďár nad Sázavou.
Návrh řešení Rada kraje Vysočina rozhoduje o účasti zástupců za kraj Vysočina v hodnotící komisi. Návrh předpokládá delegování zástupců kraje a jejich náhradníků z řad samosprávy, další politické strany a z řad pracovníků krajského úřadu. Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina, která bude zařízení využívat, spolupracovala na projektu a potvrzuje, že vyhotovený projekt akceptuje požadované podmínky pro stanoviště rychlé lékařské pomoci.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
......................................., zástupce politické strany ......................, a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ................... a JUDr. Věru Švarcovou, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro dvě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem "Zřízení výjezdového stanoviště Rychlé lékařské pomoci - Poliklinika Žďár nad Sázavou" jejichž zadavatelem je Město Žďár nad Sázavou. Předmětem prvé zakázky je zřízení výjezdového stanoviště Rychlé lékařské pomoci a předmětem druhé je zajištění výkonu inženýrské činnosti.
Odpovědnost odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 5. 12. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz