Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-32-2007-23

RK-32-2007-23.doc
Číslo materiálu23
Číslo jednacíRK-32-2007-23
NázevNávrh na zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havarijní stav okapového systému na budově tělocvičny Střední školy Pelhřimov, Friedova 1469.
Kraj Vysočina je vlastníkem objektů užívaných Střední školou Pelhřimov, Friedova 1469
393 01 Pelhřimov. Na objektu tělocvičny došlo k porušení okapového systému a následnému zatékání vody na římsu u tohoto objektu a narušení fasády římsy zvláště v zimním období. Proto je nutné vyměnit okapní žlab včetně provedení nových napojení na svody, osadit do žlabů a svodů odporový kabel proti zamrzání okapového systému a opravit narušenou fasádu římsy. Dále pak bude osazen nový požární žebřík pro výlez na střechu tělocvičny.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje provést nezbytná opatření ve výše uvedeném rozsahu ještě před začátkem zimního období. Návrh předpokládá zařadit novou akci "SŠ Pelhřimov - Oprava okapového systému" do přílohy M1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství na kapitole Nemovitý majetek. Zdrojově akci OM navrhuje krýt změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci "SŠ Pelhřimov - Oprava okapového systému" do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007 s tím, že finanční krytí nové akce bude zajištěno změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín listopad 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz