Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-06-2012-28

RK-06-2012-28.doc
Číslo materiálu28
Číslo jednacíRK-06-2012-28
NázevSpolupráce v oblasti vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků
Zpracoval J. Plotová
Předkládá L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina sleduje jako jeden z dlouhodobých cílů v oblasti zdravotnictví vytváření vhodných podmínek pro práci erudovaných pracovníků (odborných lékařů a středního zdravotnického personálu).
Zabezpečení koordinace vzdělávání nelékařského zdravotnického personálu bylo na základě usnesení rady 0894/20/2009/RK vyřešeno uzavřením dohody o pracovní činnosti s Mgr. Davidem Rezničenkem, který byl s účinností od 1. 1. 2012 jmenován ředitelem Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvkové organizace. Z uvedeného důvodu projevil zájem činnost dle výše uvedené dohody ukončit.
Důvody pro zajištění koordinace vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků dohodou o pracovní činnosti i nadále trvají. S účinností od 1. 2. 2012 tuto činnost zabezpečuje paní Bc. Jarmila Cmuntová. - Pracovní náplň zahrnuje i konzultační a poradenskou činnost související i s dalšími aktivitami dotýkajících se činností nelékařských zdravotnických pracovníků.
Návrh řešení Odbor zdravotnictví proto navrhuje radě kraje vzít na vědomí změnu v osobě zajišťující koordinaci vzdělávání nelékařského zdravotnického personálu.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
změnu osoby zajišťující koordinaci vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků ve zdravotnických zařízeních zřizovaných Krajem Vysočina.
Odpovědnost OZ
Termín 7. 2. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz