Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-11-2011-06

RK-11-2011-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-11-2011-06
NázevZařazení nové akce SŠ stavební Třebíč - rekonstrukce vytápění Hrotovická do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havarijní stav kotelny a hlavních rozvodů vytápění objektu dílen na ul. Hrotovická, ve správě Střední školy stavební Třebíč. Na základě pravidelné kontroly stavu nemovitého majetku kraje bylo zjištěno, že v dosluhující kotelně a na hlavních rozvodech vytápění objektu dílen Hrotovická hrozí v další topné sezoně vznik havarijního stavu, který již nebude možno řešit běžnou údržbou.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci SŠ stavební Třebíč - rekonstrukce vytápění Hrotovická do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, následně zadat vypracování projektové dokumentace a realizovat rekonstrukci kotelny v letních měsících letošního roku. Dále OM navrhuje finančně krýt stavební akci změnou rozpisu rozpočtu, v rámci úspor u akcí uvedených v kapitole Nemovitý majetek, příloze M1 schváleného rozpočtu. Realizací rekonstrukce vytápění bude zajištěno vytápění objektu dílen Hrotovická a příprava teplé vody.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci SŠ stavební Třebíč - rekonstrukce vytápění Hrotovická do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1-Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost OM, OE
Termín 15. 4. 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz