Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-38-2010-89

RK-38-2010-89.doc  RK-38-2010-89pr01.doc
Číslo materiálu89
Číslo jednacíRK-38-2010-89
NázevRejstřík příspěvkových organizací
Zpracoval K. Kotrba
Předkládá K. Kotrba, P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuZa účelem zkvalitnění poskytovaných služeb vytvořilo oddělení právní a krajského živnostenského úřadu ve spolupráci s odborem informatiky na webových stránkách kraje Vysočina veřejný rejstřík příspěvkových organizací kraje Vysočina.

K tomu, aby mohl Rejstřík plnohodnotně sloužit samosprávě, úřadu i veřejnosti, je třeba zajistit jeho průběžnou aktualizaci. Pro tento účel jsou připraveny Pravidla Rady kraje Vysočina, kterými se stanoví odpovědnost za administraci údajů v Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina. Pravidla prošla řádným připomínkovým řízením, připomínky byly do Pravidel zapracovány.
Návrh řešení Oddělení právní a krajského živnostenského úřadu a odbor informatiky navrhují Radě kraje Vysočina:
1) vzít na vědomí informaci o Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina,
2) schválit Pravidla Rady kraje Vysočina, kterými se stanoví odpovědnost za administraci údajů v Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina dle materiálu RK-38-2010-89, př. 1,
3) uložit vedoucím odboru zdravotnictví, odboru sociálních věcí, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, odboru dopravy a silničního hospodářství a odboru školství mládeže a sportu informovat ředitele příspěvkových organizací o schválení Pravidel Rady kraje Vysočina, kterými se stanoví odpovědnost za administraci údajů v Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina dle materiálu RK-38-2010-89, př. 1.

Dle § 59 odst. 1 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů vykonává zřizovatelské funkce rada kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
informaci o Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina;
schvaluje
Pravidla Rady kraje Vysočina, kterými se stanoví odpovědnost za administraci údajů v Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina dle materiálu RK-38-2010-89, př. 1;
ukládá
vedoucím odboru zdravotnictví, odboru sociálních věcí, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, odboru dopravy a silničního hospodářství a odboru školství mládeže a sportu informovat ředitele příspěvkových organizací o schválení Pravidel Rady kraje Vysočina, kterými se stanoví odpovědnost za administraci údajů v Rejstříku příspěvkových organizací kraje Vysočina dle materiálu RK-38-2010-89, př. 1.
Odpovědnost OI, vedoucí OZ, OSV, OKPPCR, ODSH, OŠMS, ředitelé příspěvkových organizací
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz