Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2010-10

RK-27-2010-10.doc
Číslo materiálu10
Číslo jednacíRK-27-2010-10
NázevZařazení nové akce Přístavba k Domovu důchodců Ždírec do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M8
Zpracoval P. Kolář
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina připravuje rekonstrukci Domova důchodců ve Ždírci. V návaznosti na tuto rekonstrukci je záměrem kraje realizovat následně k rekonstruované budově domova přístavbu nového objektu, ve kterém by bylo umístěno specializované pracoviště určené pro péči o klienty s Alzheimerovou chorobou a dalšími typy získané demence. Obě stavby by měly být spolufinancovány z prostředků MPSV - ISPROFIN. Usnesením 0299/04/2010/ZK zastupitelstvo kraje vzalo na vědomí informaci o přípravě investičního záměru Přístavba k Domovu důchodců Ždírec a schválilo závazek kraje zabezpečit vlastní zdroje a finanční spoluúčast Vysočiny na akci Přístavba k Domovu důchodců Ždírec ve výši 30 % nákladů akce.
Odbor majetkový proto realizoval veřejnou zakázku na zpracování projektové dokumentace s vyhodnocením nabídek. Nejvhodnější nabídku předložil uchazeč ARTPROJEKT JIHLAVA, spol. s r.o. s nabídkovou cenou 710 tis. Kč bez DPH. Před uzavřením smlouvy o dílo je nezbytné zajistit zařazení akce do rozpočtu a rozpočtové krytí akce.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout zařadit novou akci Přístavba k Domovu důchodců Ždírec do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M8 - Investice v sociálních věcech. OM navrhuje krýt nově zařazenou akci změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M8. Na základě tohoto návrhu OM zajistí zpracování projektové přípravy akce tak, aby byla zajištěna příprava pro realizaci v případě získání prostředků ze státního rozpočtu.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, příloha M8.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Přístavba k Domovu důchodců Ždírec do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M8 - Investice v sociálních věcech.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 8. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz