Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2010-25

RK-21-2010-25.doc
Číslo materiálu25
Číslo jednacíRK-21-2010-25
NázevZařazení nové akce SŠ Pelhřimov - oprava střechy krček do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je vlastníkem objektu Střední škola Pelhřimov. Na spojovacím krčku, který propojuje budovy kraje užívané SŠ a budovy základní školy v majetku města Pelhřimov se objevilo zatékání střešním pláštěm. Spojovací krček je ve vlastnictví kraje Vysočina na základě darovací smlouvy z roku 2008. O nabytí rozhodlo zastupitelstvo kraje usnesením 0236/04/2008/ZK.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje provést neprodleně nezbytná opatření k zamezení tohoto stavu. Na stávající živičnou krytinu bude proveden penetrační nátěr, pomocí polystyrénových klínů se provede větší spád střechy a bude položena nová vrstva krytiny. Práce budou provedeny včetně nátěrů stávajících klempířských prvků - žlabů a svodů. Skutečné náklady jsou ověřeny poptávkou a podle nabídky odborné firmy jsou ve výši 202 tis. Kč vč. DPH.
Návrh usnesení předpokládá rozhodnout zařadit novou akci SŠ Pelhřimov - oprava střechy krček do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství. OM navrhuje finančně akci krýt změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M1 schváleného rozpočtu.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci SŠ Pelhřimov - oprava střechy krček do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, ekonomický odbor
Termín 30. 6. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz