Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-38-2009-67

RK-38-2009-67.doc
Číslo materiálu67
Číslo jednacíRK-38-2009-67
NázevProhlášení kraje Vysočina k projektu Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava
Zpracoval D. Buřičová
Předkládá L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Jihlava, příspěvková organizace, která je zařazena ve Věstníku č. 6/2006 do sítě komplexních onkologických center, uspěla se svou žádostí o poskytnutí finančních prostředků z Integrovaného operačního programu (IOP) na projekt Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava .
Celkově jí byla přidělena dotace ve výši 81 mil. Kč na nákup lineárního urychlovače, klinické dozimetrie, IN VIVO dozimetrie, portálové dozimetrie a magnetické rezonance.
Návrh řešení Do konečného vyhodnocení projektu je nutné doložit potvrzení zřizovatele o tom, že po dobu udržitelnosti projektu nezasáhne do výkonu práv ke spravovanému majetku pořízenému z prostředků dotace. Radě kraje se doporučuje prohlásit, že po dobu udržitelnosti projektu ev.č. CZ.1.06/3.2.01/01.00087 s názvem Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava nezasáhne do výkonu práv ke spravovanému majetku pořízenému z prostředků dotace v rámci Integrovaného operačního programu pro Oblast intervence 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
prohlašuje
že po dobu udržitelnosti projektu ev.č. CZ.1.06/3.2.01/01.00087 s názvem Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava nezasáhne do výkonu práv ke spravovanému majetku pořízenému z prostředků dotace v rámci Integrovaného operačního programu pro Oblast intervence 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví.
Odpovědnost ředitel Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, odbor zdravotnictví
Termín 31. 12. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz