Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2009-42

RK-21-2009-42.doc
Číslo materiálu42
Číslo jednacíRK-21-2009-42
NázevÚčast kraje Vysočina na 3. ročníku České Street Party v Bruselu
Zpracoval I. Fryšová
Předkládá T. Čihák
Počet příloh
Popis problémuMateriál informuje o prezentaci kraje Vysočina na 3. ročníku České Street Party v Bruselu, která bude probíhat v rámci ukončení předsednictví České republiky v Evropské unii.

V rámci ukončení předsednictví České republiky v Evropské unii proběhne dne 26. 6. 2009 3. ročník České Street na Rue Caroly, před Stálým zastoupením ČR a Českým domem v Bruselu. S ostatními kraji z České republiky se bude jako již tradičně prezentovat i kraj Vysočina svými regionálními produkty. Vlastními prezentacemi a specialitami se představí vedle krajů také např. Czelo, CzechTourism.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje Radě kraje Vysočina rozhodnout o prezentaci kraje Vysočina v rámci konání 3. ročníku České Street Party v Bruselu pořádané u příležitosti ukončení předsednictví České republiky v Evropské unii, kde budou mimo jiné nabízeny i regionální produkty. Přípravu prezentace kraje zajistí ORR.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
prezentovat kraj Vysočina na 3. ročníku České Street Party v Bruselu;
pověřuje
Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina zajištěním prezentace kraje Vysočina na 3. ročníku České Street Party v Bruselu.
Odpovědnost ORR
Termín 30. 6. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz