Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-23-2008-68

RK-23-2008-68.doc
Číslo materiálu68
Číslo jednacíRK-23-2008-68
NázevUzavření smlouvy zakládající právo stavby - k. ú. Jihlava
Zpracoval J. Mrázková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší nutnost uzavřít smlouvu zakládající právo stavby pro akci PSYCHOCENTRUM Pod příkopem 4 Jihlava - Intervenční centrum
Odbor majetkový zabezpečuje realizaci výše uvedené stavby, v rámci které bude vybudován bezbariérový přístup do budovy Psychocentra. Přístup má být vybudován zčásti na pozemcích par. č. 2250/1 - zastavěná plocha a nádvoří a par. č. 5949 - ost. plocha, ost. komunikace v k.ú. a obci Jihlava.
Odbor majetkový požádal Statutární město Jihlava o souhlas s výše uvedenou stavbou na pozemcích ve vlastnictví Statutárního města Jihlava a o uzavření smlouvy zakládající právo stavby, kterou zákon č. 183/2006 Sb., stavební zákon vyžaduje ke stavebnímu řízení. Uzavření smlouvy bude předloženo k rozhodnutí Radě města Jihlava na jednání konaném dne 31. 7. 2008.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje uzavřít mezi krajem Vysočina, na straně investora, a Statutárním městem Jihlava, na straně vlastníka dotčených pozemků, smlouvu zakládající právo provést stavbu. Tato smlouva budou sloužit ke stavebnímu řízení. Po realizaci stavby bude bezbariérový přístup na náklady investora geometricky zaměřen a bude požádáno o majetkoprávní vypořádání.
Usnesení předpokládá rozhodnout uzavřít smlouvu zakládající právo stavby, která kraj bude opravňovat provést stavbu na pozemku ve vlastnictví Statutárního města Jihlava.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít mezi krajem Vysočina, na straně investora, a Statutárním městem Jihlava, na straně vlastníka dotčených pozemků, smlouvu zakládající právo stavby, která bude kraj Vysočina opravňovat realizovat stavbu PSYCHOCENTRUM Pod příkopem 4 Jihlava - Intervenční centrum na pozemcích par. č. 2250/1 a par. č. 5949 v k. ú. a obci Jihlava.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín srpen 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz