Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-22-2008-23

RK-22-2008-23.doc
Číslo materiálu23
Číslo jednacíRK-22-2008-23
NázevVeřejné zakázky malého rozsahu na služby
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o informace o zadání veřejných zakázek malého rozsahu členem rady kraje.
Odbor majetkový zrealizoval, v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" (dále jen Pravidla), na základě Výzvy k podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise, schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejné zakázky malého rozsahu na služby, na akce:
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce budovy interny v Nemocnici Havlíčkův Brod
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce a přístavba pavilonu interních oborů Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o.
* Výkon technického dozoru investora na akci: Stavební úpravy, přístavba a nástavba objektu Nemocnice Pelhřimov
Akce jsou odsouhlaseny zastupitelstvem kraje.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek, z důvodu nejnižších nabídkových cen, vyhodnotila hodnotící komise nejvhodnější nabídky na jednotlivé akce takto:
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce budovy interny v Nemocnici Havlíčkův Brod - PP RENTAX, s.r.o., Husovo nám. 63, 584 01 Ledeč nad Sázavou, s nabídkovou cenou 592 025,- Kč, s DPH /celkem 4 nabídky, hodnoceny 4 nabídky/.
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce a přístavba pavilonu interních oborů Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o. - PP RENTAX, s.r.o., Husovo nám. 63, 584 01 Ledeč nad Sázavou, s nabídkovou cenou 1 799 042,- Kč, s DPH /celkem 5 nabídek, hodnoceno 5 nabídek/.
* Výkon technického dozoru investora na akci: Stavební úpravy, přístavba a nástavba objektu Nemocnice Pelhřimov - ATD Jihlava, s.r.o., Matky Boží 36, 586 01 Jihlava, s nabídkovou cenou 1 320 900,- Kč, s DPH v /celkem 4 nabídky, hodnoceny 4 nabídky/.

Smluvní a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny ve Výzvě k podání nabídky. Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku rozhodl dne 10. 6. 2008 o výběru nejvhodnějších nabídek a zadání veřejných zakázek malého rozsahu na služby dle výsledků hodnocení komise. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisech o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (6) "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí člena rady kraje pro oblast financí a majetku Miroslava Houšky, o zadání veřejných zakázek malého rozsahu na služby na akce:
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce budovy interny v Nemocnici Havlíčkův Brod, dodavateli PP RENTAX, s. r. o., Husovo nám. 63, 584 01 Ledeč nad Sázavou, IČ:15059049;
* Výkon technického dozoru investora na akci: Rekonstrukce a přístavba pavilonu interních oborů Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o., dodavateli PP RENTAX, s. r. o., Husovo nám. 63, 584 01 Ledeč nad Sázavou, IČ:15059049;
* Výkon technického dozoru investora na akci: Stavební úpravy, přístavba a nástavba objektu Nemocnice Pelhřimov, dodavateli ATD Jihlava, s. r. o., Matky Boží 36, 586 01 Jihlava, IČ:47917512.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 8. 7. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz