Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-17-2008-06

RK-17-2008-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-17-2008-06
NázevZměna názvu akce uvedené v příloze M1 rozpočtu kraje
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se změnu názvu akce v souvislosti se změnou charakteru akce z neinvestiční na investiční.
V rozpočtu kraje je v příloze M1, která rozepisuje položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství kapitoly Nemovitý majetek, zařazena akce ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - oprava střešního pláště PD". V letošním roce se předpokládá zpracování projektové dokumentace s následnou realizací v roce 2009. Odbor majetkový nechal znalecky posoudit střešní plášť budovy Vyšší odborné školy a Střední odborné školy zemědělsko-technické v Bystřici nad Pernštejnem. Tento znalecký posudek je nezbytný k celkovému posouzení vlivu zatékání do školního objektu. Výsledkem průzkumu je nutná celková rekonstrukce střešního pláště s převážnou částí nosných prvků.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje změnit název stavební akce ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - oprava střešního pláště PD" na ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - rekonstrukce střešního pláště PD" a s tím související změnu rozpočtu akce z neinvestičních výdajů na výdaje investiční.
StanoviskaOdbor ekonomický: nemá připomínky k návrhu usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název stavební akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1, rozepisující položku "Technické zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství" z ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - oprava střešního pláště PD" na nový název ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - rekonstrukce střešního pláště PD".
Odpovědnost odbor majetkový
Termín květen 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz