Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2008-35

RK-16-2008-35.doc
Číslo materiálu35
Číslo jednacíRK-16-2008-35
NázevDelegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod (dále jen nemocnice), jako zadavatel, v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku zveřejněnou v ISVZ formou oznámení o zakázce pod evidenčním číslem 60016348 dne 04. 04. 2008.
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení dle § 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvanou "Dodávka hemodialyzačních přístrojů a spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialyzaci a hemodiafiltraci pro Nemocnici Havlíčkův Brod".
Předmětem zakázky je dodávka nebo pronájem 15-ti hemodialyzačních přístrojů, včetně bezplatného poskytování plného servisu po dobu 5 let, dodávka hardware a software, včetně instalace, uvedení do provozu, provedení předávacích zkoušek a zaškolení obsluhy a průběžná dodávka spotřebního materiálu po dobu 5 let.
Jednání hodnotící komise, naplánované po otevírání obálek s cca 14-ti denním odstupem potřebným pro přípravu podkladových materiálů pro hodnocení, se bude konat dne 12. 6. 2008 v 10:00 hodin na adrese zadavatele v zasedací místnosti v 6. poschodí interního pavilonu.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
.........................., zástupce politické strany ........ a JUDr. Věru Švarcovou, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany ........ a Ing. Danu Buřičovou, vedoucí oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Dodávka hemodialyzačních přístrojů a spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialyzaci a hemodiafiltraci pro Nemocnici Havlíčkův Brod", příspěvkovou organizaci Husova ul. 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Odpovědnost Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 27. 5. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz