Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-36-2007-06

RK-36-2007-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-36-2007-06
NázevNávrh na zařazení nové akce akce v kapitole Nemovitý majetek
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje, řešící vypracování studie rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč.
V rozpočtu kraje pro rok 2007 je v příloze M3, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích, zařazena akce "Muzeum Vysočiny Třebíč - oprava ÚT", s finančním objemem 2 500 tis. Kč na opravu vytápění, která nebude realizována v uvažovaném rozsahu, z důvodu nynější přípravy komplexní obnovy Muzea Vysočiny Třebíč a rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč, který je ve správě Muzea Vysočiny Třebíč, na nový depozitář (projekt uvažovaný k financování prostřednictvím ROP). V rámci přípravy rekonstrukce tohoto objektu je třeba vypracovat studii, která podrobně určí zadání pro budoucí projekt.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá zadání vypracování studie rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč. Návrh dále předpokládá zařazení nové akce "Muzeum Vysočiny Třebíč - rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč" do přílohy M3, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007. Finanční krytí této nově zařazené akce předpokládá odbor majetkový z úspor u akcí realizovaných v letošním roce. Realizací akce bude zajištěna příprava akce pro další úroveň projektování. Finanční náklad studie se předpokládá do 500 tis. Kč
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M3.
Odbor kultury a památkové péče s ohledem na schválený záměr přípravy projektu rekonstrukce zámecké budovy Muzea Vysočiny Třebíč a s tím související rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč souhlasí s navrhovaným řešením.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci "Muzeum Vysočiny Třebíč - rekonstrukce objektu Kosmákova Třebíč" do přílohy M3, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007 s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M3.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 12. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz