Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-25-2007-15

RK-25-2007-15.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-25-2007-15
NázevNávrh na zařazení nové akce do přílohy M1 - technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, Gymnázium Humpolec - havárie
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je vlastníkem objektu Gymnázium dr. A.Hrdličky, Komenského 147, Humpolec. Došlo zde k havárii v kotelně školy zničením řídící jednotky MaR (měření a regulace). Nefunkčnost této řídící jednotky má za následek nemožnost regulování vytápění ve škole a dále pak nefunkčnost poruchových hlásičů kotlů. Po poradě s vedoucím oddělení správy realit bylo doporučeno, vzhledem k mimořádné situaci, začít neprodleně s pracemi na odstranění této havárie.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje provést nezbytná opatření ve výše uvedeném rozsahu. Návrh předpokládá zařadit novou akci "Gymnázium Humpolec - Oprava MaR "do přílohy M1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství na kapitole Nemovitý majetek. Zdrojově akci krýt změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M1 schváleného rozpočtu ve výši 500 tis. Kč.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k zařazení nové akce do přílohy M1 s tím, že finanční krytí akce ve výši 500 tis. Kč bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M1 schváleného rozpočtu.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zařadit novou akci "Gymnázium Humpolec - Oprava MaR" do přílohy M1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství na kapitole Nemovitý majetek.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín září 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz