Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-14-2007-16

RK-14-2007-16.doc  RK-14-2007-16pr1.tif  RK-14-2007-16pr2.doc
Číslo materiálu16
Číslo jednacíRK-14-2007-16
NázevElektronický nástroj pro zadávání a evidenci veřejných zakázek - vyhodnocení zakázky
Zpracoval V. Jáchim
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuDne 9.1.2007 byla odborem informatiky zveřejněna zakázka malého rozsahu na pořízení elektronického nástroje pro zadávání a evidenci veřejných zakázek. Důvodem zadání této zakázky byla nutnost elektronické archivace narůstajícího počtu veřejných zakázek a využití výhod elektronické aplikace při zadávání a dalším řízení zakázek. Výzva je přílohou materiálu č. 1. Seznam oslovených dodavatelů je pak přílohou materiálu č.2. V termínu (31.1.2007) obdržel kraj 3 nabídky od firem PPE CZ s.r.o., PVT a.s. a B2B Centrum s.r.o. Vzhledem k tomu, že v zadání zakázky byly umožněny 2 varianty instalace produktu (v rámci hostované služby na externím zařízení a přímo na zařízení kraje), nabídky firem B2B Centrum a PVT a.s. obsahovaly obě varianty, nabídka firmy PPE CZ pak pouze variantu hostované služby.
Z vyhodnocení zakázky hodnotící komisí vyplývá, že ve variantě instalace na zařízení kraje byla nejlépe hodnocena nabídka firmy B2B Centrum s.r.o., ve variantě hostované služby na externím zařízení pak nabídka společnosti PPE CZ.
Vzhledem k tomu, že z hlediska uživatelské přístupnosti nástroje byla nabídka firmy PPE CZ hodnocena jako nejméně uživatelsky přístupná, navíc při rozšíření této služby na zřizované organizace by cena v případě nabídky PPE CZ vzrostla na 1 884 008 Kč vč. DPH a vzhledem k lepší technické dostupnosti dat v případě instalace produktu na zařízení kraje, hodnotící komise doporučuje zvolit variantu instalace produktu na zařízení kraje. V tomto případě je nejlépe hodnocenou nabídka společnosti B2B Centrum za cenu 1 056 732 Kč vč. DPH.
Protokol o vyhodnocení zakázky je uvedeno v příloze č. 3 materiálu.
Návrh řešení Nutnou podmínkou pro instalaci tohoto SW je uvolnění finančních prostředků, neboť odbor informatiky ani odbor majetkový jako primární uživatel systému tyto prostředky v rozpočtu nemá. Radu kraje tedy žádáme o souhlas s doporučením hodnotící komise na výběr dodavatele a uvolnění částky 1 056 732 Kč na financování tohoto záměru z položky Péče o lidské zdroje a majetek kraje.
StanoviskaOdbor ekonomický: nemá k navrhovanému rozpočtovému opatření připomínky. Aktuální stav položky Péče o lidské zdroje a majetek kraje k 10. 4. 2007 je 28 605 tis. Kč.
Odbor majetkový: souhlasí s doporučením hodnotící komise na výběr dodavatele služeb "Elektronický nástroj pro zadávání a evidenci veřejných zakázek"
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
vybrat nabídku uchazeče B2B CENTRUM a.s., IČ 25591339, se sídlem Mučednická 2, Brno jako nejvhodnější nabídku na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby "Elektronický nástroj pro zadávání a evidenci veřejných zakázek";
ukládá
odboru informatiky oznámit výsledek zadávacího řízení na uvedenou veřejnou zakázku uchazečům, kteří podali nabídky, a zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy o dílo;
schvaluje
snížit kapitolu Rezerva a rozvoj kraje, § 6409 Ostatní činnosti j.n., položky Péče o lidské zdroje a majetek kraje o částku 1 056 732. Kč a zvýšení kapitoly Informatika, § 6172 o stejnou částku k zajištění financování této zakázky.
Odpovědnost OI, OE
Termín září 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz