Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-14-2007-13

RK-14-2007-13.doc
Číslo materiálu13
Číslo jednacíRK-14-2007-13
NázevVeřejná zakázka - "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina"
Zpracoval R. Schell
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problémuDne 12. 2. 2007 schválil hejtman kraje Podmínky pro předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina" (dále jen "studie proveditelnosti") dle Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006 (dále jen "Pravidla"). Současně schválil seznam zájemců o veřejnou zakázku, kteří byli vyzváni k podání nabídky, a jmenoval komisi pro posouzení a hodnocení nabídek.
Studie proveditelnosti, která je předmětem veřejné zakázky, má za cíl posoudit personální, finanční, organizační a technické aspekty informační, telekomunikační, případně i fyzické integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina. Smyslem projektu integrace je dosažení efektivnější spolupráce složek IZS a dalších orgánů při řešení mimořádných událostí nebo krizových situací v kraji Vysočina, včetně zkrácení času nasazení složek IZS po příjmu tísňového volání využitím moderních informačních a telekomunikačních technologií, které budou jednotné a vzájemně kompatibilní.
Podmínky pro předložení nabídky na zpracování studie proveditelnosti byly uchazečům předloženy formou zveřejnění výzvy na internetových stránkách kraje Vysočina dne 20. 2. 2007 a zasláním výzvy devíti schváleným zájemcům.
Jednání komise pro posouzení a hodnocení nabídek, ve složení schváleném hejtmanem kraje, bylo zahájeno dne 21. 3. 2007 otevíráním obálek a kontrolou, zda nabídky splňují stanovené podmínky výzvy. Všechny čtyři doručené nabídky postoupily do dalšího hodnocení. Komise pokračovala v hodnocení nabídek dne 22. 3. 2007. Při hodnocení nabídek postupovala komise dle kritérií vyhlášených zadavatelem v podmínkách pro předložení nabídek. Členové komise provedli hodnocení nabídek a výběr nejvhodnější nabídky.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise pro posouzení a hodnocení nabídek shodla, že nejvýhodnější nabídku na akci "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina" předložil uchazeč: IBM Česká republika, spol. s r.o., IČ: 14890992, Praha 4, Chodov, V Parku 2294.
Tato firma předložila nabídku s nejnižší nabídkovou cenou v soutěži ve výši 690 200 Kč. Souhrnným bodovým vyhodnocením všech nabídek s ohledem na stanovené váhy kritérií se tato firma, vzhledem k nejvyššímu dosaženému počtu bodů, umístila na prvním místě.
Komise pro posouzení a hodnocení nabídek doporučila zadat zpracování studie proveditelnosti firmě IBM Česká republika, spol. s r.o.
Rada kraje svým usnesením č. 0472/12/2007/RK schválila rozpočtové opatření spočívající ve zvýšení kapitoly Požární ochrana a integrovaný záchranný systém, § 5529 Ostatní složky a činnosti integrovaného záchranného systému o částku 690 200 Kč při současném snížení kapitoly Rezerva a rozvoj kraje, § 6409 Ostatní činnosti j. n., položky Strategické a koncepční materiály o stejnou částku 690 200 Kč na krytí výdajů spojených s pořízením "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina".
Hejtman kraje rozhodl dne 6. 4. 2007 o výběru nejvhodnější nabídky na akci "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina", kterou je nabídka uchazeče: IBM Česká republika, spol. s r.o., IČ: 14890992, Praha 4, Chodov, V Parku 2294.
Dle Čl. 2 odst. 5 Pravidel je o rozhodnutí o zadání veřejné zakázky informována rada kraje na svém nejbližším zasedání formou předložení Rozhodnutí o zadání veřejné zakázky (materiál RK-14-2007-13, př. 1) a Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek (materiál
RK-14-2007-13, př. 2).
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na zpracovatele "Studie proveditelnosti projektu integrace krizového a operačního řízení v kraji Vysočina" firmě IBM Česká republika, spol. s r.o., IČ: 14890992, Praha 4, Chodov, V Parku 2294.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 17. 4. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz