Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2006-43

RK-33-2006-43.doc
Číslo materiálu43
Číslo jednacíRK-33-2006-43
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Třebíč, příspěvková organizace, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč (dále jen nemocnice), potřebuje zajistit dodavatele na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce: "Rekonstrukce laboratoří v Nemocnici Třebíč" dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen "Zákon"). Oznámení o zakázce bylo odesláno k uveřejnění v IS VZ (Informační systém o veřejných zakázkách) dne 2. 11. 2006. Předpokládaná cena veřejné zakázky bez DPH je 58 735 000,- Kč. Předpoklad financování - materiál RK-33-2006-43, př.1.
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen VZ) je provádění a obstarání veškerých prací, dodávek a služeb, které jsou nutné k úplnému dokončení a zprovoznění díla - Rekonstrukce laboratoří v Nemocnici Třebíč. Jedná se o adaptaci stávajícího objektu v areálu nemocníce pro potřeby sestěhování a fungování laboratoří (OKB a mikrobiologie, odd. hematologie) do tohoto objektu. VZ zahrnuje stavební úpravy vč. dodávky zdravotnických technologií, laboratorního nábytku a nábytku k vybavení interiéru včetně montáže.
Komise pro otevírání obálek s nabídkami byla jmenována ředitelem nemocnice v souladu s § 71 odst.1 Zákona a otevírání obálek proběhne dne 6.12 2006 v 11:00 hodin.
V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Jednání hodnotící komise je stanoveno na 8. 12. 2006 od 10:00 hodin v Nemocnici Třebíč, příspěvkové organizaci, v zasedací místnosti administrativní budovy č. 310.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
................................. a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako zástupce zřizovatele a ............................. a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Rekonstrukce laboratoří v Nemocnici Třebíč", pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč.
Odpovědnost Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 1. 12. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz