Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-32-2006-11

RK-32-2006-11.doc  RK-32-2006-11pr1.doc
Číslo materiálu11
Číslo jednacíRK-32-2006-11
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuSchválený rozpočet kraje Vysočina na rok 2006 zahrnuje na Kapitole Nemovitý majetek, položky investice v sociálních věcech a technická zhodnocení v sociálních a zdravotnických organizacích. Rozpis těchto položek do jednotlivých akcí je uveden v rozpočtu resp. v přílohách rozpočtu. Jedná se o rozšíření předmětu díla na akci "Domov důchodců Proseč Obořiště - vestavba podkroví hájovna". V průběhu realizace této stavební akce došlo k realizaci prací které neobsahovala projektová dokumentace. Po sejmutí celého střešního pláště bylo nutno provést nezbytné neočekávané práce. Současně některé práce nebyly provedeny. Byl proveden zápočet méně a víceprací, který je podložen položkovým rozpočtem s výsledným debetním saldem.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje krytí zvýšených nákladů stavby "Domov důchodců Proseč Obořiště - vestavba podkroví hájovna" přesunutím uspořených finančních prostředků v rámci kapitoly Nemovitý majetek. Návrh předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci Kapitoly Nemovitý majetek, položky Investice v sociálních věcech a Technická zhodnocení v sociálních a zdravotnických organizacích dle materiálu RK-32-2006-11, př. 1.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k provedení rozpočtového opatření dle návrhu usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření na kapitole Nemovitý majetek spočívající ve snížení rozpočtu akce "ÚSP Těchobuz - Rekonstrukce místností" (položka Technická zhodnocení v sociálních a zdravotnických organizacích, § 4313 Sociální ústavy pro zdravotně postiženou mládež včetně diagnostických ústavů) o částku 600 tis. Kč a zvýšení rozpočtu akce "Domov důchodců Proseč Obořiště - Vestavba podkroví hájovna" (položka Investice v sociálních věcech, § 4316 Domovy důchodců) o tuto částku dle materiálu RK-32-2006-11, př.1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín listopad 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz