Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2006-02

RK-30-2006-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-30-2006-02
NázevInformace o uzavření dodatku smlouvy o dílo na akci "Oblastní galerie Vysočiny Jihlava - oprava el. instalace"
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuRozpočet kraje Vysočina pro rok 2006 obsahuje i stavební akci "Oblastní galerie Vysočiny Jihlava - oprava el. instalace". Uvedená akce je obsažena v příloze M3 rozpočtu rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích kapitoly Nemovitý majetek. Při zpracování projektové dokumentace a jejím zařazení do realizace nebylo uvažováno se strukturovanou počítačovou stí. Tehdejší vedoucí pracovníci OGV sdělili, že strukturovanou kabeláž považují za vyřešenou a nepotřebuje opravu. Při zahájení prací byl vznesen požadavek novým vedením OGV Jihlava na rozšíření předmětu díla o počítačovou síť, neboť stávající je naprosto nevyhovující.
OM navrhl rozšíření veřejné zakázky. Předmět díla se rozšiřuje o tyto práce :
- zpracování dokumentace pro strukturovanou počítačovou síť
- montáž rozvodů pro strukturovanou počítačovou síť včetně přeložení ústředny a zapojení přes počítačovou síť
OM předložil Miroslavu Houškovi, radnímu pro oblast financí a majetku, k podpisu Výzvu k jednání dodavateli stavebních prací (TOMBAK s.r.o.) o veřejné zakázce na provedení dodatečných prací na uvedenou stavební akci. Výzva byl podepsána dne 21. 9. 2006. Na základě předložené nabídky oslovené firmy byl Miroslavu Houškovi předložen k rozhodnutí návrh na uzavření dodatku smlouvy o dílo spočívající ve zvýšení celkové ceny díla o 282 594,- Kč včetně DPH. Celková cenu za dílo je 2 660 240,- Kč vč. DPH. Dodatek smlouvy, kterým jsou řešeny výše uvedené vícepráce, byl podepsán dne 26. 9. 2006.
Návrh řešení O rozhodnutí o uzavření dodatku smlouvy o dílo v průběhu plnění veřejné zakázky je informována rada kraje.
Návrh usnesení předpokládá vzít na vědomí rozhodnutí Miroslava Houšky, radního pro oblast financí a majetku, o uzavření dodatku smlouvy o dílo.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, radního pro oblast financí a majetku, o uzavření dodatku smlouvy o dílo na stavbu - "Oblastní galerie Vysočiny Jihlava - oprava el. instalace".
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 17. 10. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz