Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-13-2006-09

RK-13-2006-09.doc
Číslo materiálu09
Číslo jednacíRK-13-2006-09
NázevVeřejná zakázka na stavební práce na provedení stavby "Rekonstrukce mostu ev. č. 152 - 018 v Jaroměřicích" - přidělení veřejné zakázky
Zpracoval J. Lojda
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 7. 3. 2006 rada kraje Usnesením 0283/07/2006/RK schválila zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané formou jednacího řízení bez uveřejnění podle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, na výběr zhotovitele stavby "Rekonstrukce mostu ev.č. 152 - 018 v Jaroměřicích".
Odbor majetkový zrealizoval zadání veřejné zakázky. Z deseti vyzvaných firem (dle schváleného seznamu vyzvaných dodavatelů) si zadávací dokumentaci vyzvedlo 8 zájemců.
Lhůta pro podání nabídek byla zadavatelem stanovena na 12.4.2006 do 1100 hod. V této lhůtě podalo své nabídky 8 zájemců o veřejnou zakázku. Doručené nabídky byly předány hodnotící komisi, která byla jmenována hejtmanem kraje dle usnesení 0283/07/2006/RK. Jednání hodnotící komise za účasti pověřených zástupců firem, které podaly své nabídky proběhlo dne 12.4.2006. Jednání komise bylo zahájeno ve 1300 hod. Hodnotící komise zahájila svoji činnost ustanovením předsedy a místopředsedy komise a následně přistoupila k otevírání obálek a kontrole nabídek v souladu s § 59, odst. 3 zákona č. 40/2004 Sb. Pověření zástupci firem byli seznámeni s celkovou nabídnutou cenou jednotlivých zájemců, a s výsledkem posouzení nabídek - bylo posuzováno zda je nabídka zpracována v požadovaném jazyce, podepsána oprávněnou osobou a zda je úplná z hlediska požadovaného obsahu. Kontrole vyhovělo 7 podaných nabídek. Komise z důvodu neúplnosti podané nabídky vyřadila z dalšího posouzení nabídku zájemce č. 6 MADOS MT s.r.o. a navrhla zadavateli její vyloučení. Dne 14.4.2006 zadavatel tohoto zájemce z další soutěže vyloučil.
Přítomní zástupci zájemců byli se závěrem hodnotící komise seznámeni. Poté byli zástupci zájemců vyzvání k jednání o výši nabídkové ceny celkem včetně DPH. Výše nabídkové ceny byla zadavatelem stanovena jako jediné hodnotící kritérium. Zástupci všech 7 zájemců o veřejnou zakázku projevili zájem o jednání o kritériu hodnocení tj. o výši nabídkové ceny. Komise následně vyhlásila výsledky prvního kola jednání o ceně a dotázala se všech účastníků jednání, zda chtějí v jednání o ceně pokračovat dále ve druhém kole. Druhého kola jednání o ceně se zúčastnily dva zájemci: D.I.S., spol. s r.o. a JHP spol. s r.o.
Po vyhlášení výsledků druhého kola již žádný ze zájemců nechtěl dále o ceně jednat a jejich zástupci prohlásili, že jejich cenová nabídka ve druhém kole je konečná. Ze svého jednání pořídila hodnotící komise Protokol o otevírání obálek s nabídkami vč. příloh, Protokol o jednání hodnotící komise a Protokol o druhém jednání hodnotící komise.
Poté se komise na výzvu předsedy sešla k dalšímu jednání dne 19. 4. 2006. Náplní tohoto jednání bylo posouzení a hodnocení nabídek, které vyhověly z hlediska zpracování v požadovaném jazyce, úplnosti obsahu a byly podepsány oprávněnou osobou. Jednalo se o nabídky 7 uchazečů. Na základě tohoto posouzení nabídek komise vyřadila z dalšího hodnocení, z důvodu nesplnění podmínek zadávací dokumentace, nabídky těchto zájemců: nabídku č. 3 SIMOST s.r.o., nabídku č. 4 Mitrenga - stavby, spol. s r.o. a nabídku č. 7 Chládek a Tintěra, Pardubice a.s. a navrhla zadavateli jejich vyloučení ze soutěže.
Komise pořídila Protokol o třetím jednání hodnotící komise a Zprávu o posouzení a hodnocení nabídek - materiál RK-13-2006-09, př. 1.
Výsledek hodnocení - pořadí jednotlivých nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek. Jediným kritériem stanoveným zadavatelem pro hodnocení předložených nabídek z hlediska jejich pořadí byla celková výše nabídkové ceny.
Návrh řešení Nabídku s nejnižší cenou ve výši 25,5 mil. Kč (po jednání) předložil zájemce D.I.S., spol. s r. o., se sídlem Křižíkova 2960/72, 612 00 Brno.
Pořadí nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek (RK-13-2006-09, př. 1)
Návrh usnesení předpokládá rozhodnout o nejvhodnější nabídce v souladu se závěry hodnotící komise.
StanoviskaStanoviska nabyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
o přidělení veřejné zakázky na stavební práce na realizaci stavby "Rekonstrukce mostu ev. č. 152 - 018 v Jaroměřicích" uchazeči D.I.S., spol. s r. o., se sídlem Křižíkova 2960/72, 612 00 Brno a
ukládá
odboru majetkovému oznámit výsledek veřejné zakázky zájemcům, kteří podali nabídky v uvedené veřejné zakázce a zahájit jednání s vybraným zájemcem o uzavření smlouvy o dílo.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 30. 6. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz