Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-37-2015-02

RK-37-2015-02.doc  RK-37-2015-02pr01.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-37-2015-02
NázevOdměna pro ředitelku Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace a posunutí termínu pro splnění osobního úkolu k DMS
Zpracoval J. Dvořáková, J. Dočkalová
Předkládá S. Měrtlová, I. Hanáková Kosourová
Počet příloh
Popis problémuUsnesením č. 0375/08/2015/RK schválila rada kraje systém odměňování ředitelů nemocnic zřizovaných Krajem Vysočina (dále jen nemocnice ) a ředitelky Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace, (dále jen ZZS KV ) na rok 2015. Součástí systému odměňování byly mj. osobní cíle (úkoly) pro jednotlivé ředitelky/ředitele.
Osobní úkoly byly ředitelkám/ředitelům nemocnic stanoveny čtyři a ředitelce ZZS KV tři. Posledním úkolem pro ředitelky/ředitele nemocnic a ZZS KV s termínem splnění do 31. 12. 2015 bylo: Zajištění dodávky licencí a implementace modulu DMS (Document Management System - nástroje pro celkovou správu elektronických dokumentů v organizaci) realizovaného v rámci jednotného ERP systému (implementace a následné užívání systému bude u všech nemocnic a ZZS KV minimálně v rozsahu funkcionalit vydefinovaných společně Nemocnicí Jihlava, příspěvkovou organizací, a Nemocnicí Třebíč, příspěvkovou organizací) .
Vzhledem k tomu, že smlouvy na dodávku, implementaci a poskytování služeb na údržbu, podporu a rozvoj systému pro správu dokumentů (dále jen smlouvy ) byly s dodavatelem systému DMS podepsány až v průběhu měsíce září, října 2015 a v současné době byla v Nemocnici Jihlava, příspěvkové organizaci, a v Nemocnici Třebíč, příspěvkové organizaci, dokončena vstupní analýza jako v jediných dvou organizacích, je implementace a kompletní předání díla v termínu do konce roku 2015 u všech nemocnic zřizovaných krajem i ZZS KV nereálné.
Druhým úkolem pro ředitelku ZZS KV s termínem splnění do 30. 11. 2015 bylo: Aktivní spolupráce při realizaci a ukončení projektu Modernizace a standardizace vybavení ZZS Kraje Vysočina včetně převzetí majetku ZZS KV k hospodaření (úspěšná realizace veřejné zakázky a následné dodání sanitních vozidel a ostatního vybavení v souladu s uzavřenými smlouvami) .
Návrh řešení Vzhledem k termínům stanoveným v jednotlivých smlouvách a vstupním analýzám řešícím nasazení DMS odbor zdravotnictví navrhuje posunutí termínu pro splnění posledního úkolu pro ředitelky/ředitele nemocnic a ZZS KV, a to do 30. 11. 2016.
Druhý úkol pro ředitelku ZZS KV byl splněn. Projekt Modernizace a standardizace vybavení ZZS Kraje Vysočina je v současné době úspěšně ukončován. Na základě uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem (FOSAN s.r.o.) v rámci nadlimitní veřejné zakázky Dodávka sanitních vozů včetně technického vybavení pro ZZS Kraje Vysočina (dále jen VZ ) bylo dodáno veškeré vybavení společně se 14 novými sanitními vozy. Centrum pro regionální rozvoj ČR (řídící orgán) provedlo kontrolu dokumentace zadávacího řízení k VZ a ta byla schválena bez připomínek či výhrad. Protokol o předání majetku k hospodaření se ZZS KV byl podepsán dne 1. 10. 2015.
Odbor zdravotnictví a oddělení řízení lidských zdrojů navrhují radě kraje poskytnout v souladu s § 134a zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, odměnu ředitelce ZZS KV dle materiálu RK-37-2015-02, př. 1. Odměna bude vyplacena z vlastních zdrojů organizace.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
stanoví
v souladu s § 134a zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, odměnu ředitelce Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace, dle materiálu RK-37-2015-02, př. 1;
ukládá
ředitelům nemocnic zřizovaných Krajem Vysočina a ředitelce Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace, splnit osobní úkol Zajištění dodávky licencí a implementace modulu DMS (Document Management System - nástroje pro celkovou správu elektronických dokumentů v organizaci) realizovaného v rámci jednotného ERP systému (implementace a následné užívání systému bude u všech nemocnic a ZZS KV minimálně v rozsahu funkcionalit vydefinovaných společně Nemocnicí Jihlava, příspěvkovou organizací a Nemocnicí Třebíč, příspěvkovou organizací) v termínu do 30. 11. 2016.
Odpovědnost odbor zdravotnictví, oddělení řízení lidských zdrojů, ředitelky/ředitelé nemocnic zřizovaných Krajem Vysočina, ředitelka Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace
Termín 30. 11. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz