Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2015-19

RK-30-2015-19.doc
Číslo materiálu19
Číslo jednacíRK-30-2015-19
NázevNávrh na zařazení nové akce Gymnázium Velké Meziříčí - oprava havárie ÚT do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství
Zpracoval P. Novotný
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce řešící formou opravy havarijní stav otopných těles ÚT v budově Gymnázia Velké Meziříčí. Otopná tělesa soustavy ÚT osazená v budově gymnázia jsou ve velkém počtu uvolněná od stěn z kotevních konzol a jsou pevně spojena pouze s přívodním potrubím ÚT. Uvolnění otopných těles je způsobeno mechanicky provozem gymnázia. Vznikl havarijní stav nestabilně ukotvených otopných těles, kde je nebezpečí porušení přívodního potrubí v místě připojení na otopná tělesa a poškození budovy gymnázia únikem otopné vody, který musí být neprodleně řešen novým, stabilním přikotvením otopných těles.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci Gymnázium Velké Meziříčí - oprava havárie ÚT do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství a zajistit opravu prostřednictvím odborné firmy. Akce bude finančně kryta změnou rozpisu rozpočtu v rámci akcí uvedených v kapitole Nemovitý majetek, příloze M1 - Školství. Realizací opravy bude odstraněn havarijní stav a zamezeno potenciálnímu nebezpečí vyplavení budovy gymnázia otopnou vodou z rozvodu ÚT.
StanoviskaEkonomický odbor bere materiál na vědomí.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Gymnázium Velké Meziříčí - oprava havárie ÚT do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 30. 10. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz