Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2015-37

RK-21-2015-37.doc
Číslo materiálu37
Číslo jednacíRK-21-2015-37
NázevNávrh na provedení změny názvu akce v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 -Školství v roce 2015
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší změnu názvu akce VOŠ a SŠV, zem. a zdrav. Třebíč - rekonstrukce DM , zařazené v rozpočtu kraje, v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství, na nový název VOŠ a SŠV, zem. a zdrav. Třebíč - rekonstrukce rozvodů ZTI a elektroinstalace . V průběhu provádění detailnějšího průzkumu budovy školy, jejíž součástí je i domov mládeže, před zadáním projekčních prací se ukázalo, že svislé rozvody vody a kanalizace ve školní budově jsou v havarijním stavu a dochází k přetěžování některých okruhů elektroinstalace v průběhu výuky. S ohledem na nově zjištěné skutečnosti bude třeba realizovat rekonstrukci v budově školy.
Návrh řešení Návrh předpokládá rozhodnout o změně názvu akce VOŠ a SŠV, zem. a zdrav. Třebíč - rekonstrukce DM , zařazené v rozpočtu kraje, v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství, na nový název VOŠ a SŠV, zem. a zdrav. Třebíč - rekonstrukce rozvodů ZTI a elektroinstalace a provedení změny v rozpisu schváleného rozpočtu kraje v rámci přílohy M1 - Školství v roce 2015, ORJ 8001. Jedná se o rozhodnutí o zahájení projektové přípravy akce, obsahující řešení akutnějšího problému.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce VOŠ a SŠV, zem. a zdrav. Třebíč - rekonstrukce DM , zařazené v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství, na nový název VOŠ a SŠV, zem. A zdrav. Třebíč - rekonstrukce rozvodů ZTI a elektroinstalace .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červenec 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz