Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-25-2014-07

RK-25-2014-07.doc
Číslo materiálu07
Číslo jednacíRK-25-2014-07
NázevUzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemcích ve vlastnictví ČR - ÚZSVM v rámci majetkoprávní přípravy stavby II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba
Zpracoval V. Chmela
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuTento materiál projednává uzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemcích ve vlastnictví ČR - ÚZSVM, který jsou zahrnuty do trvalého a dočasného záboru stavby II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba .
Kraj Vysočina je investorem stavby II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba . Jedná se o rekonstrukci úseku silnice v obci Dolní Rožínka od křižovatky se silnicí III/3853 až na konec obce po křižovatku se silnicí III/38710. Celková délka rekonstruovaného úseku silnice II/385 je 629 m.
Podle projektové dokumentace vypracované společností PROfi Jihlava, spol. s r. o., Pod Příkopem 6, 586 01 Jihlava budou výše uvedenou stavbou dotčeny pozemky vedené v katastru nemovitostí jako par. č. 10/1 a par. č. 31/2 v katastrálním území Dolní Rožínka, které jsou ve vlastnictví České republiky, s příslušností hospodařit pro Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.
Prostřednictvím této smlouvy chce odbor majetkový řešit majetkoprávní přípravu stavby II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba .
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje radě kraje rozhodnout o uzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba na pozemcích vedených v katastru nemovitostí jako par. č. 10/1 a par. č. 31/2 v katastrálním území a obci Dolní Rožínka ve vlastnictví České republiky, příslušnost hospodařit Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Smlouva není předkládána, protože se jedná o standardní smluvní vztah.
StanoviskaOdbor dopravy a silničního hospodářství souhlasí s uzavřením smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba na pozemcích ve vlastnictví ČR - ÚZSVM.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít mezi Krajem Vysočina jako investorem a Českou republikou - Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových jako vlastníkem pozemků smlouvu o souhlasu s realizací stavebního záměru II/385 Dolní Rožínka - hranice kraje, II. stavba na pozemcích vedených v katastru nemovitostí jako par. č. 10/1 a par. č. 31/2 v katastrálním území a obci Dolní Rožínka.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 31. 12. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz