Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2014-25

RK-16-2014-25.doc  RK-16-2014-25pr01.pdf
Číslo materiálu25
Číslo jednacíRK-16-2014-25
NázevPřihlášení Kraje Vysočina do 6. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR
Zpracoval L. Matoušková
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o přihlášení Kraje Vysočina do 6. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu - výstavbu nové budovy v nízkém energetickém standardu v Ústavu sociální péče Lidmaň. Výstavba budovy proběhla v období 1. 7. 2012 - 22. 7. 2013 jako součást projektu CEC5 (Demonstrace energetické efektivnosti a využití obnovitelných zdrojů energie ve veřejných budovách) v rámci Operačního programu Central Europe a představuje inovativní technologie a ekologicky šetrné možnosti, jak zlepšit energetickou účinnost budov, efektivně využívat energii, včetně obnovitelných zdrojů.
E.ON Energy Globe Award ČR je nejvýznamnějším oceněním v oblasti hospodárného využívání energií a ochrany životního prostředí v České republice. Cílem je národní i mezinárodní zviditelnění úspěšných projektů v oblasti podpory energetické účinnosti a šetrného využívání zdrojů a motivace jednotlivců i veřejnosti k energeticky uvědomělému chování. Vítěz národního kola postupuje do mezinárodního finále Energy Globe World Award.
Účast v soutěži je bezplatná. Přihlašování probíhá elektronicky prostřednictvím internetového portálu E.ON Energy Globe Award ČR do 15. 5. 2014.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje radě kraje rozhodnout přihlásit Kraj Vysočina do 6. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu CEC5 - Výstavba nízkoenergetické budovy pro Ústav sociální péče Lidmaň .
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
přihlásit Kraj Vysočina do 6. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu CEC5 - Výstavba nízkoenergetické budovy pro Ústav sociální péče Lidmaň ;
ukládá
odboru regionálního rozvoje odeslat elektronickou přihlášku do 6. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR dle materiálu RK-16-2014-25, př. 1.
Odpovědnost ORR
Termín 15. 5. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz