Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-04-2005-36

RK-04-2005-36.doc
Číslo materiálu36
Číslo jednacíRK-04-2005-36
NázevVeřejná zakázka na zhotovení novin kraje Vysočina
Zpracoval M. Kalivoda počet příloh: 2
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problému

Kraj Vysočina se dlouhodobě snaží o kvalitní informovanost občanů o dění v kraji a především o informovanost o záležitostech, které podléhají rozhodování krajských orgánů a mají dopad na životy občanů kraje.
Potřeba dobré informovanosti je pravidelně potvrzována výsledky průzkumů veřejného mínění. Pro zlepšování informovanosti občanů o důležitých aspektech práce krajských orgánů používáme celou škálu nástrojů. Data z průzkumů nám dávají zpětnou vazbu o tom, které z těchto nástrojů fungují a skutečně přispívají ke zvyšování povědomí občanů. Jeden z pilířů, o které se opírá informační strategie kraje, jsou právě krajské noviny.

Návrh řešení

Odbor sekretariátu hejtmana navrhuje vyhlásit nadlimitní veřejnou zakázku na dodavatele krajských novin dle přílohy 1 a 2 tohoto materiálu. Jedná se o návrh nadlimitní veřejné zakázky na dodávky služeb zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění.

Návrh hodnotící komise pro posouzení a hodnocení nabídek není součástí tohoto materiálu a bude radě kraje předložen jako samostatný materiál před ukončením lhůty pro podání nabídek společně s termíny pro jednání hodnotící komise, otevírání obálek s nabídkami, posuzování nabídek, hodnocení nabídek a předložení výsledků posouzení a hodnocení nabídek k projednání a rozhodnutí do rady kraje.

S výrobou novin v tomto roce se počítá ve schváleném rozpočtu kraje. Finanční zabezpečení případné výroby novin v dalších letech je otázkou projednávání návrhů rozpočtů na další období.

Stanoviska
Návrh usnesení

Rada kraje
schvaluje
zadání veřejné zakázky na dodavatele zakázky "Noviny kraje Vysočina" formou nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a
ukládá
odboru majetkovému a odboru sekretariátu hejtmana zajistit realizaci veřejné zakázky "Noviny kraje Vysočina" na základě schváleného zadání v navržených termínech dle materiálu RK-04-2005-36 př. 1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor sekretariátu hejtmana
Termín-- dle schválených termínů
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz