Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2013-18

RK-10-2013-18.doc
Číslo materiálu18
Číslo jednacíRK-10-2013-18
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M7 a snížení přílohy M8
Zpracoval Z. Berka
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je investorem stavební akce Domov důchodců Ždírec - sadové úpravy . Akce je financována z rozpočtu Kraje Vysočina na rok 2013, z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích, částkou 2 900 tis. Kč.
V souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina byla provedena veřejná zakázka na provedení stavebních prací výše uvedené akce. Částka, určená v rozpočtu Kraje Vysočina na rok 2013 pro finanční krytí výše uvedené stavební akce, je nedostatečná, neboť vítězná nabídka je cca o 800 tis. Kč vyšší.
Návrh řešení Návrh předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívajícího ve zvýšení přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích o částku 800 tis. Kč (Domov důchodců Ždírec - sadové úpravy) při současném snížení přílohy M8 - Investice v sociálních organizacích o stejnou částku, tj. 800 tis. Kč (Domov důchodců Proseč u Pošné - Přístavba pavilonu).
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích o částku 800 tis. Kč při současném snížení přílohy M8 - Investice v sociálních organizacích o částku 800 tis. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 3. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz