Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-28-2012-65

RK-28-2012-65.doc  RK-28-2012-65pr01.doc
Číslo materiálu65
Číslo jednacíRK-28-2012-65
NázevSmlouva o výkonu funkce centrálního zadavatele - Veřejná zakázka Videokonference v nemocnicích, ZZS Kraje Vysočina a v Krajském úřadu Kraje Vysočina
Zpracoval K. Lisa, E. Tomášová
Předkládá L. Kettner, P. Pavlinec, D. Buřičová
Počet příloh
Popis problémuOdbor zdravotnictví (dále jen OZ ), Odbor informatiky (dále jen OI ) a Odbor analýz a podpory řízení (dále jen OAPŘ ) Krajského úřadu Kraje Vysočina připravují vyhlášení veřejné zakázky na společný nákup hardware a software (dále jen HW, SW ) pro vybudování sedmi videokonferenčních bodů ve vybraných zdravotnických zařízeních zřizovaných Krajem Vysočina a v Krajském úřadu Kraje Vysočina. Jedná se o všechny nemocnice zřizované Krajem Vysočina (Havlíčkův Brod, Jihlava, Nové Město na Moravě, Pelhřimov, Třebíč) a Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvkovou organizaci (dále jen ZZS ).
Záměr je motivován snahou o zajištění efektivního a moderního způsobu komunikace mezi všemi zúčastněnými. Pro vypsání veřejné zakázky bude využito zjednodušeného podlimitního řízení s tím, že Kraj Vysočina bude vystupovat jako centrální zadavatel veřejné zakázky dle ustanovení § 3 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. K tomu bude uzavřena Smlouva o výkonu funkce centrálního zadavatele mezi krajem, nemocnicemi a ZZS. O výběru nejvhodnější nabídky rozhodne Rada Kraje Vysočina na základě doporučení hodnotící komise, která provede hodnocení nabídek dle stanovených kritérií.
Návrh řešení OZ připravil ve spolupráci s OI a OAPR text Smlouvy o výkonu funkce centrálního zadavatele dle materiálu RK-28-2012-65, př. 1.
OZ, OI a OAPŘ navrhují Radě Kraje Vysočina rozhodnout uzavřít Smlouvu o výkonu funkce centrálního zadavatele podle § 3 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dle materiálu RK-28-2012-65, př. 1.
Dle ustanovení § 59 odst. 3 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, rada kraje zabezpečuje rozhodování v ostatních záležitostech patřících do samostatné působnosti kraje, pokud nejsou vyhrazeny zastupitelstvu, nebo pokud si je zastupitelstvo nevyhradilo.
StanoviskaNemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace k zadávacím dokumentům na Videokonferenci v nemocnicích nemá připomínek.
Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace nemá připomínek a souhlasí.
Nemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace: uvedená smlouva odkazuje na řadu dokumentů (zejména ZD, smlouvu o dodávce, smlouvu servisní), jejichž obsah nám nebyl poskytnut, neznáme ani specifikaci předmětu plánované veřejné zakázky, proto není z naší strany v tuto chvíli možné se ke smlouvě relevantně vyjádřit.


Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace ke Smlouvě o výkonu funkce centrálního zadavatele k chystané veřejné zakázce Videokonference v nemocnicích, ZZS Kraje Vysočina a v Krajském úřadu Kraje Vysočina nemá připomínky.
Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace ke smlouvě o výkonu funkce centrálního zadavatele k chystané veřejné zakázce Videokonference v nemocnicích, ZZS Kraje Vysočina a v Krajském úřadu Kraje Vysočina nemá žádné připomínky.
Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina, příspěvková organizace text smlouvy bere na vědomí.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít Smlouvu o výkonu funkce centrálního zadavatele podle § 3 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dle materiálu
RK-28-2012-65, př. 1.
Odpovědnost odbor zdravotnictví, odbor informatiky, odbor analýz a podpory řízení, ředitelé Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvkové organizace, Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, Nemocnice Nové Město na Moravě, příspěvkové organizace, Nemocnice Pelhřimov, přís
Termín 31. 12. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz