Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2012-48

RK-27-2012-48.doc  RK-27-2012-48pr01.doc  RK-27-2012-48pr02.doc  RK-27-2012-48pr02upr1.doc
Číslo materiálu48
Číslo jednacíRK-27-2012-48
NázevZadávací řízení na podlimitní veřejnou zakázku Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina
Zpracoval V. Kotrbová, P. Pavlinec, D. Zažímal
Předkládá P. Pavlinec, L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuNa základě usnesení Bezpečnostní rady kraje 13/02/2012/BRK a 21/03/2012/BRK bylo uloženo Odboru informatiky Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen OI a Odboru zdravotnictví Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen OZ ) zpracovat návrh výzvy veřejné zakázky a rozpočtového opatření na pořízení Systému hromadného svolávání Kraje Vysočina.
Návrh řešení OI a OZ na základě průzkumu aktuální situace v jednotlivých nemocnicích, stavu trhu a technických možností navrhuje Radě Kraje Vysočina vyhlásit podlimitní veřejnou zakázku na Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina .

Předkladatel předkládá podklady pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.
Dokumentace k výběrovému řízení je následující:
* zadávací dokumentace k veřejné zakázce Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina je obsahem materiálu RK-27-2012-48, př. 1, návrh na jmenování hodnotící komise je obsahem materiálu RK-27-2012-48, př. 2.

Předkladatel navrhuje Radě Kraje Vysočina:
* rozhodnout o způsobu zadání veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina v souladu se zadávací dokumentací dle materiálu RK-27-2012-48;
* jmenovat členy hodnotící komise a jejich náhradníky dle materiálu RK-27-2012-48, př. 2;
* stanovit, že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami u veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina plní hodnotící komise;
* stanovit, že kvalifikaci u veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina posoudí hodnotící komise.

Zakázka s předpokládanou maximální hodnotou 4,2 mil Kč včetně provozních nákladů na dobu 4 je krytá stávajícími finančními prostředky kapitoly zdravotnictví.
Po dokončení výběru vítězného uchazeče budou z organizačních důvodu příslušné prostředky nezbytné pro realizaci zakázky převedeny samostatnou rozpočtovou změnou na kapitolu informatika.
Dle Pravidel Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách Kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných Krajem Vysočina č. 06/12 (dále jen Pravidla ) v případě podlimitních veřejných zakázek rozhoduje o zahájení zadávacího řízení a o jeho druhu na návrh vedoucího věcně příslušného odboru hejtman, případně náměstek hejtmana. Vzhledem k předmětu veřejné zakázky je v tomto případě rozhodnutí o zahájení zadávacího řízení a o jeho druhu předloženo k rozhodnutí Radě Kraje Vysočina. Zadávací řízení bude následně realizováno postupem stanoveným Pravidly.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
o způsobu zadání veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina v souladu se zadávací dokumentací dle materiálu RK-27-2012-48, př. 1;
jmenuje
členy hodnotící komise a jejich náhradníky u veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina dle materiálu RK-27-2012-48, př. 2;
stanoví,
* že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami u veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina plní hodnotící komise;
* že kvalifikaci u veřejné zakázky Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina posoudí hodnotící komise.
ukládá
Odboru informatiky Krajského úřadu Kraje Vysočina a Odboru zdravotnictví Krajského úřadu Kraje Vysočina zajistit řádný průběh zadávacího řízení veřejné zakázky na služby Systém hromadného svolávání Kraje Vysočina dle schváleného způsobu zadání, podmínek a termínů stanovených v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky na služby a v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách Kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných Krajem Vysočina č. 06/12.
Odpovědnost OI, OZ
Termín 31. 12. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz