Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-35-2008-05

RK-35-2008-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-35-2008-05
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise pro hodnocení nabídek - Střední průmyslová škola Třebíč
Zpracoval H. Moravcová, K. Ubr
Předkládá M. Pech
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise pro hodnocení nabídek v rámci výběrového řízení vyhlašovaného příspěvkovou organizací kraje.

Střední průmyslová škola Třebíč zajišťuje dodavatele na veřejnou zakázku Učebna silnoproudé elektrotechniky v rámci projektu Vzdělávání energetiků na Vysočině . Zajištění tohoto dodavatele je veřejnou zakázkou dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů.
Výzva na Učebnu silnoproudé elektrotechniky (dle § 38 zjednodušené podlimitní řízení) byla provedena Střední průmyslovou školou Třebíč podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.
Návrh zadávacího řízení byl schválen odborem majetkovým Krajského úřadu kraje Vysočina dne 26. 11. 2008. Ze zadávacích podmínek vyplývá datum plnění této veřejné zakázky
do 31. 12. 2008.
Finanční prostředky na krytí zakázky má Střední průmyslová škola Třebíč zatím pouze ústně přislíbené od pracovníků ČEZ, a.s. Písemný závazný příslib škola OŠMS nepředložila, dle vyjádření školy by jej měla získat začátkem prosince po projednání ve správní radě ČEZ. Text výzvy je ošetřen pro případ, kdy by finanční krytí zakázky nebylo zajištěno.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rada kraje deleguje zástupce zřizovatele do komise pro hodnocení nabídek na: Učebnu silnoproudé elektrotechniky , která se uskuteční dne 12. 12. 2008 od 14:00 hodin v sídle školy tj. Manželů Curierových 734, Třebíč.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
pana (paní)..............................a zástupce politické strany.................. a Ing. Karla Láteru, pracovníka odboru školství, mládeže a sportu, jako zástupce zřizovatele a pana (paní) ............................. a zástupce politické strany ...................... a PaedDr. Vladimíra Zeleného, pracovníka odboru školství, mládeže a sportu, jako náhradníky
za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Učebna silnoproudé elektrotechniky pro Střední průmyslovou školu Třebíč, příspěvkovou organizaci se sídlem Manželů Curierových 734, Třebíč.
Odpovědnost odbor školství, mládeže a sportu, ředitel Střední průmyslové školy Třebíč
Termín 1. 12. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz