Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-05-2008-03

RK-05-2008-03.doc
Číslo materiálu03
Číslo jednacíRK-05-2008-03
NázevNávrh na zařazení nové akce "Střední škola stavební Třebíč - havárie, oprava vytápění" do kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havárii uzavíracích armatur vytápění a části těles Střední školy stavební Třebíč, Kubišova 1214/9, Třebíč.
V listopadu 2007 došlo k havárii otopných těles v tělocvičně Střední školy stavební Třebíč, Kubišova 1214/9, Třebíč. Na základě usnesení 1654/35/2007/RK, rozhodnutí zařadit novou akci "Střední škola stavební Třebíč - výměna otopných těles", byla odborem majetkovým zajištěna výměna otopných těles tělocvičny školy. Při provádění prácí bylo zjištěno, že přilehlé místnosti jsou napojeny na stejný okruh a bude nutné následně vyměnit havarijní tělesa a armatury i v této části.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá výměnu havarijních armatur a těles vytápění. Návrh dále předpokládá zařazení nové akce "Střední škola stavební Třebíč - havárie, oprava vytápění" do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008. Finanční krytí této nově zařazené akce předpokládá odbor majetkový z úspor u akcí realizovaných v letošním roce. Realizací akce bude zajištěno vytápění místností přilehlých k tělocvičně školy.
StanoviskaOŠMS nemá proti předloženému návrhu námitky. Střední škola stavební Třebíč má z hlediska dalšího vývoje vzdělávací soustavy v kraji perspektivu.
Odbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci "Střední škola stavební Třebíč - havárie, oprava vytápění" do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008 s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1 rozpočtu.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 29. února 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz