Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-02-2008-02

RK-02-2008-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-02-2008-02
NázevInformace o personální změně na pozici tajemníka Výboru regionálního rozvoje Zastupitelstva kraje Vysočina a Komise cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady kraje Vysočina
Zpracoval M. Šalanda, K. Nedvědová
Předkládá Z. Kadlec
Počet příloh
Popis problémuZ důvodu změny pracovní pozice Martina Černého je třeba nově obsadit funkci tajemníka Výboru regionálního rozvoje Zastupitelstva kraje Vysočina, kterou dosud zastával. Po dohodě s ORR navrhujeme, aby tuto funkci zastával Tomáš Čihák.

Z důvodu změny pracovní pozice Ivany Mahelové je třeba nově obsadit funkci tajemnice Komise cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady kraje Vysočina, kterou dosud zastávala. Po dohodě s ORR navrhujeme, aby tuto funkci zastávala Romana Nejedlá.
Návrh řešení Navrhujeme Radě kraje Vysočina vzít na vědomí informaci o jmenování Tomáše Čiháka do funkce tajemníka Výboru regionálního rozvoje Zastupitelstva kraje Vysočina a jmenování Romany Nejedlé do funkce tajemnice Komise cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady kraje Vysočina.
StanoviskaStanovisko odboru regionálního rozvoje:
Odbor regionálního rozvoje souhlasí s návrhem usnesení, personální obsazení pozic tajemníků bylo s ORR konzultováno.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
informaci o jmenování Tomáše Čiháka do funkce tajemníka Výboru regionálního rozvoje Zastupitelstva kraje Vysočina a jmenování Romany Nejedlé do funkce tajemnice Komise cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady kraje Vysočina.
Odpovědnost OSH
Termín 15. 1 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz