Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-01-2008-12

RK-01-2008-12.doc  RK-01-2008-12pr1.tif
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-01-2008-12
NázevInformativní zpráva o výběru dodavatele na veřejnou zakázku malého rozsahu "Realizace prezentace kraje Vysočina v rámci zvukového průvodce DARUMA VOICE GUIDE s označením DVG ORBIS umístěného ve Městě Jihlava a Městě Třebíči v rámci projektu Zkvalitnění
Zpracoval I. Dvořáková
Předkládá T. Čihák
Počet příloh
Popis problémuNáměstkyně hejtmana kraje zadala dne 6. 12. 2007 v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 11. 2007 (dále jen "Pravidla") veřejnou zakázku malého rozsahu "Realizace prezentace kraje Vysočina v rámci zvukového průvodce DARUMA VOICE GUIDE s označením DVG ORBIS umístěného ve Městě Jihlava a Městě Třebíči v rámci projektu Zkvalitnění systému informování turistů v kraji Vysočina" (dále jen "zakázka"). Jedná se o zakázku, která je součástí realizace projektu "Zkvalitnění systému informování turistů v kraji Vysočina" v rámci opatření 4.1.2 Společného regionálního operačního programu (dále jen "projekt").
Předmětem zakázky je jedna z plánovaných aktivit projektu - instalace jednotné prezentace kraje do dvou zvukových informačních panelů, vlastněných a provozovaných společností Daruma spol. s r.o. ve Městě Jihlavě a Městě Třebíči.
Veřejná zakázka byla přímo zadána firmě DARUMA spol. s r.o., a to z technických důvodů spočívajících v tom, že prezentace kraje Vysočina je možná pouze v rámci zvukových panelů vlastněných a provozovaných firmou DARUMA spol. s r.o., která má zároveň smluvně upraveny vztahy s vlastníky nemovitostí, na kterých jsou informační tabule umístěny. Jakékoliv jiné řešení by sebou neslo nepoměrně vyšší finanční a technické náklady - výroba a instalace informačních tabulí, vyřešení nájemních vztahů s vlastníky nemovitostí atd.
Realizace zakázky je kryta finančními prostředky ze zvláštního účtu kraje Vysočina pro projekt (č.ú.: 4200108006/6800).
Návrh řešení Na základě výše uvedených skutečností bylo rozhodnuto o přímém zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle materiálu RK-01-2008-12, př. 1. Rozhodnutí zadavatele o přímém zadání zakázky kraje přísluší podle čl. 2 odst. 7 Pravidel hejtmanovi, náměstkovi hejtmana nebo gesčnímu radnímu.
V souladu s čl. 2 odst. 7 Pravidel je o rozhodnutí informována Rada kraje Vysočina.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí náměstkyně hejtmana kraje o přímém zadání veřejné zakázky "Realizace prezentace kraje Vysočina v rámci zvukového průvodce DARUMA VOICE GUIDE s označením DVG ORBIS umístěného ve Městě Jihlava a Městě Třebíči v rámci projektu Zkvalitnění systému informování turistů v kraji Vysočina", společnosti DARUMA spol. s r. o., se sídlem: Zelinářská 10, 301 64 Plzeň, IČ 16736842, dle materiálu RK-01-2008-12, př. 1.
Odpovědnost ORR
Termín---- 2008- 1- 31
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz