Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-19-2007-02

RK-19-2007-02.doc  RK-19-2007-02pr1.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-19-2007-02
NázevPravidla Rady kraje Vysočina o komunikaci s příspěvkovými organizacemi zřizovanými krajem Vysočina
Zpracoval V. Švarcová, Z. Ludvík, H. Kubíček, L. Staněk
Předkládá S. Zikmundová
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina v současnosti nemá nastaveny formalizované komunikační toky se svými příspěvkovými organizacemi. V loňském roce se ukázalo, že tato skutečnost může mít výrazný negativní vliv na vnímání kraje jako celku.
Na základě této zkušenosti byl zpracován návrh Pravidel Rady kraje Vysočina o komunikaci s příspěvkovými organizacemi zřizovanými krajem Vysočina, která by měla do budoucna takovýmto situacím předcházet. K návrhu Pravidel se mohli v průběhu měsíce dubna a května vyjádřit ředitelé příspěvkových organizací (došlé připomínky byly zapracovány do textu Pravidel).
Návrh řešení Radě kraje Vysočina se navrhuje schválit Pravidla Rady kraje Vysočina o komunikaci s příspěvkovými organizacemi zřizovanými krajem Vysočina dle materiálu RK-19-2007-02 př. 1.
Pravidla Rady kraje Vysočina o komunikaci s příspěvkovými organizacemi zřizovanými krajem Vysočina je třeba schválit z důvodu nastavení formálních komunikačních toků mezi krajem Vysočina a jeho příspěvkovými organizacemi. Nastavení formálních komunikačních toků mezi krajem Vysočina a jeho příspěvkovými organizacemi je úkolem zřizovatele.
Funkce zřizovatele vůči příspěvkovým organizacím vykonává v souladu s § 59 odst. 1 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, rada kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
Pravidla Rady kraje Vysočina o komunikaci s příspěvkovými organizacemi zřizovanými krajem Vysočina dle materiálu RK-19-2007-02, př. 1.
Odpovědnost OSVZ, OŠMS, ODSH a OKPP
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz