Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-23-2006-05

RK-23-2006-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-23-2006-05
NázevDodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s firmou INTERCORA, spol. s r.o.
Zpracoval Z. Maštera
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 20. 3. 2006 byla s firmou INTERCORA, spol. s r.o. se sídlem Lochotínská 18, Plzeň jako s budoucím oprávněným z věcného břemene uzavřena smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro stavbu "Obchodní centrum Havlíčkův Brod - vodovodní přípojka".
Protože tato společnost se se společností Kaufland Česká republika v.o.s. dohodla na změně investora stavby, jíž se uvedené věcné břemeno týká, požádala společnost INTERCORA, spol. s r.o. o uzavření dodatku k této smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene, kterým se práva a povinnosti z této smlouvy převádí na společnost Kaufland Česká republika v.o.s.
Návrh řešení Odbor majetkový doporučuje souhlasit s podpisem tohoto dodatku a umožnit tak převod práv i povinností vyplývajících ze smlouvy evidované Vysočinou pod označením "KUJIP008ONPG" ze společnosti INTERCORA, spol. s r.o. na společnost Kaufland Česká republika v.o.s. se sídlem Praha 4, Pod Višňovkou 25, PSČ 14000
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít se společnostmi INTERCORA spol. s r.o. a Kaufland Česká republika v.o.s. dodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro stavbu "Obchodní centrum Havlíčkův Brod - vodovodní přípojka", kterou se práva a povinnosti z této smlouvy vyplývající převedou na společnost Kaufland Česká republika v.o.s. se sídlem Praha 4, Pod Višňovkou 25, PSČ 14000.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín srpen 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz