Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2006-16

RK-18-2006-16.doc
Číslo materiálu16
Číslo jednacíRK-18-2006-16
NázevVeřejná zakázka na služby - zpracování projektové dokumentace ve stupni technických studií a dokumentací k územnímu rozhodnutí na akci "Severojižní propojení kraje Vysočina"
Zpracoval H. Strnadová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuUsnesením 0227/06/2006/RK bylo schváleno zadání nadlimitní veřejné zakázky na výběr zhotovitele projektových prací na akci "Severojižní propojení kraje Vysočina". Dne 1.3.2006 bylo uveřejněno oznámení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na služby formou otevřeného řízení podle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění na výběr zhotovitele projektových prací na akci "Severojižní propojení kraje Vysočina". Jedná se celkem o devět projektových dokumentací, z toho čtyři technické studie a pět dokumentací k územnímu řízení.

Odbor majetkový zrealizoval zadání veřejné zakázky.

Lhůta pro podání nabídek byla zadavatelem stanovena na 24. 4. 2006 do 1000 hod. V této lhůtě podalo své nabídky 12 uchazečů o veřejnou zakázku. Doručené nabídky byly předány hodnotící komisi, která byla dne 8.3.2006 jmenována náměstkem hejtmana kraje. Jednání hodnotící komise za účasti pověřených zástupců firem, které podaly své nabídky proběhlo dne 24. 4. 2006. Jednání komise bylo zahájeno ve 1300 hod. Hodnotící komise zahájila svoji činnost ustanovením předsedy a místopředsedy komise a následně přistoupila k otevírání obálek a kontrole nabídek v souladu s § 59, odst. 3 zákona č. 40/2004 Sb. Pověření zástupci firem byli seznámeni s celkovou nabídnutou cenou jednotlivých uchazečů, a s výsledkem posouzení nabídek - bylo posuzováno zda je nabídka zpracována v požadovaném jazyce, podepsána oprávněnou osobou a zda je úplná z hlediska požadovaného obsahu. Kontrole vyhověly všechny nabídky. Přítomní zástupci uchazečů byli se závěrem hodnotící komise seznámeni. Ze svého jednání pořídila hodnotící komise Protokol o otevírání obálek s nabídkami vč. příloh a Protokol o jednání hodnotící komise.
Dne 25. 5. 2006 hodnotící komise pokračovala ve své činnosti. Hodnotící komise navrhla zadavateli k vyloučení z dalšího posuzování a hodnocení čtyři uchazeče. Dále pokračovala hodnotící komise posouzením a hodnocením nabídek, které vyhověly z hlediska zpracování v požadovaném jazyce, úplnosti obsahu a byly podepsány oprávněnou osobou. Z posouzení a hodnocení nabídek komise pořídila Zprávu o posouzení a hodnocení nabídek - materiál RK-18-2006-16, př. 1. Výsledek hodnocení - pořadí jednotlivých nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek. Kritériem stanoveným zadavatelem pro hodnocení předložených nabídek z hlediska jejich pořadí byla celková výše nabídkové ceny.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout o přidělení nadlimitní veřejné zakázky v souladu se závěry hodnotící komise.
Dle hodnocení kritéria stanoveného zadavatelem v oznámení zadávacího řízení je hodnotící komisí jako nejvhodnější hodnocena nabídka uchazeče RYBÁK - PROJEKTOVÁNÍ STAVEB, spol. s r.o. se sídlem Brno, Havlíčkova 139/25a, okres Brno-město, PSČ 602 00".
Pořadí nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
přidělit nadlimitní veřejnou zakázku na služby zpracování projektové dokumentace ve stupni technických studií a dokumentací k územnímu rozhodnutí na akci "Severojižní propojení kraje Vysočina" uchazeči "RYBÁK - PROJEKTOVÁNÍ STAVEB, spol. s r.o. se sídlem Brno, Havlíčkova 139/25a, okres Brno-město, PSČ 602 00" a
ukládá
odboru majetkovému oznámit výsledek soutěže a zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy o dílo.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín červenec 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz