Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-11-2006-36

RK-11-2006-36.doc
Číslo materiálu36
Číslo jednacíRK-11-2006-36
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Zastupitelstvo kraje - úhrada nákladů na pořízení pohárů pro vítěze turnaje měst v malé kopané
Zpracoval Z. Čech
Předkládá M. Vystrčil
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina se v letošním roce stal pořadatelem již tradičního turnaje měst v malé kopané. Turnaje se zúčastňují mužstva měst bývalého okresu Jihlava (konkrétně mužstva měst Brtnice, Jihlava, Polná, Telč, Třešť) a mužstvo kraje Vysočina. Mužstva jsou složena
ze zastupitelů, zaměstnanců úřadů, případně zaměstnanců organizací zřizovaných městem či krajem. Letošní ročník se uskuteční 12. 5. 2006 na fotbalovém stadionu FC Slovan Havlíčkův Brod.
Kraj Vysočina jako letošní organizátor turnaje chce vítězům turnaje předat sportovní poháry (pro mužstva umístěná na prvních třech místech). Kromě malé kopané bude v daném termínu probíhat také turnaj žáků v kopané, ve kterém budou vítězným mužstvům předány jako dar od kraje Vysočina 4 fotbalové míče.
Návrh řešení Odbor sekretariátu hejtmana zabezpečuje organizační stránku turnaje a navrhuje radě kraje poskytnout vítězům turnaje měst v malé kopané věcný dar v podobě sportovních pohárů v maximální celkové hodnotě 3 000,- Kč a vítězným mužstvům žákovského turnaje věcný dar v podobě fotbalových míčů v maximální celkové hodnotě 2 500,- Kč.
Podle § 59 odst. 2 písm. f) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, rada rozhoduje o poskytování věcných a finančních darů do 100.000 Kč v jednotlivých případech.
StanoviskaEkonomický odbor souhlasí s navrhovaným rozpočtovým opatřením v rámci kapitoly Zastupitelstvo kraje. Aktuální stav rezervy uvedené v hlavní knize schváleného rozpočtu kraje Vysočina na rok 2006 v části E Kulturní, společenské a sportovní akce podporované krajem v roce 2006 je 290 tis. Kč.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
* poskytnout věcný dar - sportovní poháry v celkové pořizovací ceně maximálně 3 000,- Kč mužstvům umístěným na prvních třech místech v turnaji v malé kopané
* poskytnout věcný dar - 2 fotbalové míče pro vítězné mužstvo turnaje žáků v kategorii mladší žáci a 2 fotbalové míče pro vítězné mužstvo v kategorii starší žáci v celkové pořizovací ceně maximálně 2 500,- Kč a
schvaluje
provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Zastupitelstvo kraje (část E hlavní knihy rozpočtu - Kulturní, společenské a sportovní akce podporované krajem v roce 2006), snížení rezervy na § 6409 Ostatní činnosti j. n. o částku 5 500,- Kč a povýšení § 3419 Ostatní tělovýchovná činnost, položky 5194 Věcné dary o tuto částku.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana, ekonomický odbor
Termín 30. 4. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz