Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2005-61

RK-18-2005-61.doc
Číslo materiálu61
Číslo jednacíRK-18-2005-61
NázevZakázka kraje Vysočina - Krajská komunikační kampaň k problematice třídění využitelných odpadů
Zpracoval E. Navrátilová
Předkládá J. Joneš
Počet příloh
Popis problémuDne 16. 3. 2005 hejtman kraje schválil zadání zakázky kraje Vysočina formou "Podmínek pro předložení nabídky" dle schválených "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" na akci Krajská komunikační kampaň k problematice třídění využitelných odpadů. Důvodem záměru zadat zakázku kraje Vysočina je plnění "Dodatku č.1 Smlouvy o řešení pilotního projektu" uzavřeného se společností EKO-KOM a.s a schváleného radou kraje usnesením č. 112/04/2005/RK. Odbor životního prostředí ve spolupráci s odborem majetkovým v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina zrealizoval soutěž.
Hejtman kraje schválil dne 16. 3. 2005 seznam 9-ti zájemců o zakázku kraje Vysočina, kteří byli vyzváni k podání nabídky.
Jednání komise pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení schváleném hejtmanem kraje se uskutečnilo dne 25. 4. 2005 a druhé jednání proběhlo 3. 5. 2005 . Komise pro posouzení a hodnocení nabídek převzala od odboru životního prostředí celkem 4 nabídky v zalepených, neporušených obálkách, opatřených na uzavření razítkem. Komise pro posouzení a hodnocení nabídek zkontrolovala, posoudila a vyhodnotila podané nabídky a ze svého jednání pořídila záznam, který je předkládán v příloze č. 1 materiálu RK-18-2005-61. Komise konstatovala, že dvě nabídky vyhověly podmínkám pro předložení nabídky z hlediska úplnosti a dvě z předložených nabídek navrhla zadavateli k vyloučení z další účasti v soutěži.
Komise při hodnocení nabídek postupovala dle kritérií vyhlášených zadavatelem v podmínkách soutěže. Členové komise provedli hodnocení nabídek a součtem ohodnocení bylo provedeno celkové vyhodnocení nabídek.
Návrh řešení Komise pro posouzení a hodnocení nabídek doporučila zadavateli, aby jako nejvhodnější vyhlásil nabídku uchazeče FI Konsult s.r.o., se sídlem Praha 4, Antala Staška čp. 30, PSČ 140 00, která se v hodnocení umístila na prvním místě. Uchazeč FI Konsult s.r.o. dosáhl váhy kritérií 0,91 (maximální váha 1). Kritéria hodnocení a jejich váhy jsou popsány v příloze č. 1 materiálu RK-18-2005-61. Termín dokončení akce nebyl hodnocen - byl stanoven zadavatelem v "Podmínkách pro podání nabídky".
Dne 6. 5. 2005 na základě doporučení komise pro posouzení a hodnocení nabídek rozhodl hejtman kraje o nejvhodnější nabídce, kterou je nabídka firmy FI Konsult s.r.o., se sídlem Praha 4, Antala Staška čp. 30, PSČ 140 00. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky je přílohou č. 2 materiálu RK-18-2005-61.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o výběru nejvhodnější nabídky podané v soutěži na akci Krajská komunikační kampaň k problematice třídění využitelných odpadů zadané jako zakázka kraje Vysočina. Nejvhodnější nabídkou je nabídka firmy FI Konsult, s. r. o., se sídlem Praha 4, Antala Staška čp. 30, PSČ 140 00.
Odpovědnost odbor životního prostředí
Termín květen 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz