Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2016-34

RK-33-2016-34.doc
Číslo materiálu34
Číslo jednacíRK-33-2016-34
NázevSchválení využívání finančního zůstatku z Her Olympiády dětí a mládeže ČR na pořizování propagačních předmětů
Zpracoval M. Kastner, P. Horký
Předkládá J. Fialová
Počet příloh
Popis problémuTento materiál řeší využívání finančního zůstatku z účasti výprav Kraje Vysočina na Hrách Olympiády dětí a mládeže ČR. Kraj Vysočina se pravidelně účastní Her Olympiády dětí a mládeže ČR. V důsledku nenaplnění účasti maximálního počtu sportovců či úspor v ostatních položkách, dochází zpravidla v konečném součtu k nižším nákladům na účast, oproti předpokládaným nákladům. Oddělení mládeže a sportu navrhuje využívání tohoto finančního zůstatku k pořizování propagačních předmětů zaměřených na podporu sportu mezi mládeží. Propagační předměty budou využívány za účelem propagace kraje především na sportovních akcích a mezi úspěšnými sportovci reprezentujícími Kraj Vysočina (oprávnění příjemci). Oprávněnou osobou k využití propagačních předmětů je vedoucí oddělení mládeže a sportu, Odboru školství mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina.
Využití finančního zůstatku z účasti výprav Kraje Vysočina na Hrách Olympiády dětí a mládeže ČR, bude vždy realizováno z kapitoly Školství, mládeže a sportu, Ostatní tělovýchovná činnost - podpora sportu.
Návrh řešení Odbor školství mládeže a sportu navrhuje radě kraje schválit využívání finančního zůstatku z Her Olympiády dětí a mládeže ČR k pořizování propagačních předmětů dle materiálu
RK-33-2016-34.
StanoviskaEkonomický odbor bere materiál na vědomí.
Oddělení právní a krajského živnostenského úřadu nemá k návrhu usnesení připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
využívání finančního zůstatku z Her Olympiády dětí a mládeže ČR k pořizování propagačních předmětů dle materiálu RK-33-2016-34.
Odpovědnost OŠMS
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz