Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-25-2016-49

RK-25-2016-49.doc
Číslo materiálu49
Číslo jednacíRK-25-2016-49
NázevUzavření smlouvy zakládající právo provést stavbu v rámci majetkoprávní přípravy stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek
Zpracoval V. Chmela
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuTento materiál projednává uzavření smlouvy zakládajících právo investora provést stavbu na pozemku zahrnutém do dočasného záboru stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek .
Jedná se o rekonstrukci stávající komunikace III. třídy, která bude probíhat v stávající trase silnice. Stavba se nachází mezi obcemi Dolní Rožínka a Strážek.
Podle projektové dokumentace vypracované společností M.I.S. a.s., Škroupova 719, Hradec Králové je výše uvedenou stavbou částečně dotčen pozemek vedený v katastru nemovitostí jako par. č.149/6 v katastrálním území Dolní Rozsíčka, který je ve vlastnictví obce Blažkov.
Prostřednictvím smlouvy zakládající právo investora provést stavbu chce odbor majetkový řešit majetkoprávní přípravu stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek .
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje uzavřít s obcí Blažkov jako vlastníkem pozemku vedeného v katastru nemovitostí jako par. č. 149/6 v katastrálním území Dolní Rozsíčka, na část tohoto pozemku o výměře 30 m2, smlouvu zakládající právo investora provést stavbu. Smlouva není předkládána, protože se jedná o standardní smluvní vztah.
StanoviskaOdbor dopravy a silničního hospodářství souhlasí s uzavřením smlouvy zakládající právo investora provést stavbu, uzavírané v rámci majetkoprávní přípravy stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek .
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít v rámci majetkoprávní přípravy stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek smlouvu zakládající právo investora provést stavbu mezi Krajem Vysočina a obcí Blažkov, jako vlastníkem pozemku vedeného v katastru nemovitostí jako par. č. 149/6 v katastrálním území Dolní Rozsíčka.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 31. 10. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz