Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2015-29

RK-27-2015-29.doc
Číslo materiálu29
Číslo jednacíRK-27-2015-29
NázevNávrh na provedení změny názvu akcí v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství v roce 2015
Zpracoval E. Pausarová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší změnu názvu akcí v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství:
1) název akce SŠ stavební Jihlava - Rekonstrukce fasády se zateplením , na nový název SŠ stavební Jihlava - Oprava fasády a oken, budova B,C .
Před dokončením projekčních prací byly budovy A, D zařazeny do seznamu pro program zelená úsporám. V příštím roce budou provedeny pouze stavební práce na budovách B, C, kde nedojde k zateplení objektu a tím k technickému zhodnocení objektu. S ohledem na nově zjištěné skutečnosti bude rekonstrukce fasád budov A, D odložena.
2) název akce SŠ PTA Jihlava - Rekonstrukce střechy k J. Masaryka , na nový název SŠ PTA Jihlava - Oprava střechy k J. Masaryka .
V průběhu zpracování posudku stavu krovu a provádění projekčních prací byl upřesněn rozsah plánovaných prací. Plánované práce odpovídají svým většinovým charakterem opravě objektu ne rekonstrukci. S ohledem na nově zjištěné skutečnosti bude realizována oprava.
3) název akce Gymnázium Jihlava - Rekonstrukce sociálního zázemí , na nový název Gymnázium Jihlava - Oprava sociálního zázemí .
V průběhu provádění projekčních prací bylo zjištěno, že není nutné navyšovat kapacitu toalet. Pro zajištění funkčnosti je dostatečná pouze výměna dožilých konstrukcí. S ohledem na nově zjištěné skutečnosti bude realizována oprava.
Návrh řešení Návrh předpokládá schválení změny názvu akcí za řazených v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství:
1) z názvu SŠ stavební Jihlava - Rekonstrukce fasády se zateplením na nový název SŠ stavební Jihlava - Oprava fasády a oken, budova B, C ;
2) z názvu SŠ PTA Jihlava - Rekonstrukce střechy k J. Masaryka na nový název SŠ PTA Jihlava - Oprava střechy k J. Masaryka ;
3) z názvu Gymnázium Jihlava - Rekonstrukce sociálního zázemí na nový název Gymnázium Jihlava - Oprava sociálního zázemí .
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akcí zařazených v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství:
* z názvu SŠ stavební Jihlava - Rekonstrukce fasády se zateplením na nový název SŠ stavební Jihlava - Oprava fasády a oken, budova B, C ;
* z názvu SŠ PTA Jihlava - Rekonstrukce střechy k J. Masaryka na nový název SŠ PTA Jihlava - Oprava střechy k J. Masaryka ;
* z názvu Gymnázium Jihlava - Rekonstrukce sociálního zázemí, na nový název Gymnázium Jihlava - Oprava sociálního zázemí .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín září 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz