Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-13-2015-17

RK-13-2015-17.doc  RK-13-2015-17pr01.pdf
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-13-2015-17
NázevPřihlášení Kraje Vysočina do 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR
Zpracoval L. Matoušková
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o přihlášení Kraje Vysočina do 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu - výstavbu nové budovy v nízkém energetickém standardu v Ústavu sociální péče Lidmaň. Výstavba budovy proběhla v období 1. 7. 2012 - 22. 7. 2013 jako součást projektu CEC5 (Demonstrace energetické efektivnosti a využití obnovitelných zdrojů energie ve veřejných budovách) v rámci Operačního programu Central Europe a představuje inovativní technologie a ekologicky šetrné možnosti, jak zlepšit energetickou účinnost budov a efektivně využívat energii, včetně obnovitelných zdrojů.
E.ON Energy Globe Award ČR je nejvýznamnějším oceněním v oblasti hospodárného využívání energií a ochrany životního prostředí v České republice. Cílem je národní i mezinárodní zviditelnění úspěšných projektů v oblasti podpory energetické účinnosti a šetrného využívání zdrojů a motivace jednotlivců i veřejnosti k energeticky uvědomělému chování. Vítěz národního kola postupuje do mezinárodního finále Energy Globe World Award.
Účast v soutěži je bezplatná. Přihlašování do 7. ročníku soutěže probíhá elektronicky prostřednictvím internetového portálu E.ON Energy Globe Award ČR do 30. 4. 2015.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje radě kraje rozhodnout přihlásit Kraj Vysočina do 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu CEC5 - Výstavba nízkoenergetické budovy pro Ústav sociální péče Lidmaň .
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
přihlásit Kraj Vysočina do 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR za realizaci energeticky úsporného projektu CEC5 - Výstavba nízkoenergetické budovy pro Ústav sociální péče Lidmaň ;
ukládá
odboru regionálního rozvoje odeslat elektronickou přihlášku do 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR dle materiálu RK-13-2015-17, př. 1.
Odpovědnost ORR
Termín 30. 4. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz