Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2015-07

RK-09-2015-07.doc  RK-09-2015-07pr01.pdf
Číslo materiálu07
Číslo jednacíRK-09-2015-07
NázevŽádost o zapůjčování vybavení reprezentačních výběrů Kraje Vysočina na národním finále ČR žáků základních praktických a speciálních škol
Zpracoval P. Horký, M. Kastner
Předkládá K. Ubr
Počet příloh
Popis problémuZákladní škola a Praktická škola Velké Meziříčí, kde zřizovatelem je Kraj Vysočina pořádá krajské kolo atletického čtyřboje žáků základních škol praktických a speciálních. Z tohoto kola se postupuje do národního finále. Z pozice ředitele této školy přišla žádost na zakoupení jednotného vybavení pro reprezentaci Kraje Vysočina při národním finále. Toto vybavení by bylo ve správě školy Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí, která je pověřená každoroční organizací krajských kol a která by vybavení reprezentujícímu týmu zapůjčovala. Podrobnější informace jsou v materiálu RK-09-2015-07, př. 1.
Návrh řešení OŠMS navrhuje schválit nákup sportovního vybavení pro reprezentaci Kraje Vysočina na národních finále ČR základních škol praktických a speciálních. Předpokládané celkové náklady na výpravu v tomto rozsahu by byly maximálně 26 000 Kč. Celkem by se jednalo o 10 kusů sportovních souprav z ekonomických důvodů totožných s vybavením krajské výpravy na LODM 2015 v ceně 26 000 Kč. Hrazeny by byly z prostředků určených na reprezentační oblečení pro výpravu LODM 2015.
StanoviskaOdbor sekretariátu hejtmana vnímá jednotné vybavení a vizuální prezentaci sportovců reprezentující Kraj Vysočina na národních soutěžích jako pozitivní nástroj propagace Kraje Vysočina a jako vhodný způsob posílení sounáležitosti reprezentantů se svým krajem.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
nákup vybavení pro účely reprezentace Kraje Vysočina na národních finále ČR základních škol praktických a speciálních;
ukládá
odboru školství, mládeže a sportu zajistit uzavření smlouvy s dodavatelem sportovního vybavení na LODM 2015 pro Základní školu a Praktickou školu Velké Meziříčí.
Odpovědnost OŠMS
Termín 31. 8. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz