Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2014-60

RK-09-2014-60.doc  RK-09-2014-60pr01.doc
Číslo materiálu60
Číslo jednacíRK-09-2014-60
NázevNávrh na úpravu zřizovací listiny Domova důchodců Ždírec, příspěvkové organizace
Zpracoval J. Kumpa
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina realizuje investiční akci Domov důchodců Ždírec - Přístavba vstupního objektu . Předkládaný materiál řeší problematiku předání movitého majetku pořízeného v rámci této investiční akce v souladu s Příkazem ředitele č. 13/13, kterým se stanoví postup pro předávání dlouhodobého hmotného movitého majetku k hospodaření příspěvkové organizaci ze dne 30. 7. 2013.
Soubor pořízeného movitého majetku bude určen pro potřeby vybavení pracovní terapie, rehabilitace, pracovních místností Alzheimer centra, vnitřních prostor recepce a prostoru pro setkávání obyvatel domova s příbuznými a návštěvami a venkovních ploch. Předpokládaná hodnota pořizovaného movitého majetku bude ve výši 3 000 000,- Kč.
Návrh řešení Rozhodování o předání dlouhodobého hmotného majetku, drobného dlouhodobého hmotného majetku a ostatního hmotného majetku do hospodaření příspěvkové organizaci je vyhrazeno Zastupitelstvu Kraje Vysočina. Změnu je nutné provést úpravou zřizovací listiny.
Radě kraje se navrhuje doporučit zastupitelstvu kraje schválit předložené znění dodatku zřizovací listiny s vymezením majetku takto:
Organizaci se předává k hospodaření dlouhodobý hmotný majetek, drobný dlouhodobý hmotný majetek a ostatní hmotný majetek, pořízený v rámci investiční akce Domov důchodců Ždírec - Přístavba vstupního objektu .
Datum, k němuž bude majetek předán k hospodaření, bude uveden na předávacím protokolu mezi krajem (zastoupený zaměstnancem odboru sociálních věcí) a příspěvkovou organizací.
Radě kraje se navrhuje doporučit zastupitelstvu kraje schválit dodatek ke zřizovací listině dle materiálů RK-09-2014-60, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
doporučuje
zastupitelstvu kraje schválit dodatek č. XX Zřizovací listiny Domova důchodců Ždírec, příspěvkové organizace, dle materiálu RK-09-2014-60, př. 1.
Odpovědnost odbor sociálních věcí, ředitelka Domova důchodců Ždírec, příspěvkové organizace
Termín 31. 12. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz