Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2014-06

RK-09-2014-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-09-2014-06
NázevNávrh na provedení změny názvu akce v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 -Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství v roce 2014
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší změnu názvu akce Obchodní akademie Třebíč - oprava oken , zařazené v rozpočtu kraje, v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, na nový název Obchodní akademie Třebíč - rekonstrukce oken . V průběhu provádění projekčních prací se ukázalo, že připravovaná akce má charakter investice, z důvodu nutného použití materiálů vyšších technických parametrů, než bylo původně zamýšleno. S ohledem na charakter prací bude třeba provedení změny v rozpisu schváleného rozpočtu kraje v rámci přílohy M1, Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství v roce 2014, ORJ 8001.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá schválení změny názvu akce Obchodní akademie Třebíč - oprava oken , zařazené v rozpočtu kraje, v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, na nový název Obchodní akademie Třebíč - rekonstrukce oken a provedení změny v rozpisu schváleného rozpočtu kraje v rámci přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství v roce 2014, ORJ 8001.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce Obchodní akademie Třebíč - oprava oken , zařazené v rozpočtu kraje, v kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, na nový název Obchodní akademie Třebíč - rekonstrukce oken .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín březen 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz