Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2009-49

RK-09-2009-49.doc
Číslo materiálu49
Číslo jednacíRK-09-2009-49
NázevJmenování ředitele Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, na dobu určitou
Zpracoval L. Hradecká
Předkládá M. Březina
Počet příloh
Popis problémuŘeditel Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, MUDr. Lukáš Kettner se vzdal funkce ředitele k 3. březnu 2009 a ke stejnému datu ukončil svůj pracovní poměr. Na základě této skutečnosti rada kraje vyhlásí výběrové řízení na obsazení funkčního místa ředitele Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, p. o..
Návrh řešení Do doby jmenování nového ředitele na základě výsledků výběrového řízení je třeba jmenovat osobu, která bude funkci ředitele dočasně zastávat. Z tohoto důvodu se navrhuje radě kraje jmenovat do funkce ředitelky Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, do doby jmenování nového ředitele na základě výsledků výběrového řízení, Ing. Vladislavu Filovou.
Dále se navrhuje radě kraje stanovit plat Ing. Vladislavě Filové dle materiálu RK-09-2009-49, př. 2.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
Ing. Vladislavu Filovou ředitelkou Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, do doby jmenování nového ředitele na základě výsledků výběrového řízení, dle materiálu RK-09-2009, př. 1;
stanoví
plat Ing. Vladislavě Filové, ředitelce Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, jmenované do doby jmenování nového ředitele na základě výsledků výběrového řízení dle materiálu RK-09-2009-49, př. 2.
Odpovědnost odbor zdravotnictví
Termín 4. 3. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz