Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2009-28

RK-09-2009-28.doc  RK-09-2009-28pr1.doc
Číslo materiálu28
Číslo jednacíRK-09-2009-28
NázevPracovní cesta do Zakarpatské oblasti Ukrajiny
Zpracoval K. Nedvědová
Předkládá I. Šteklová
Počet příloh
Popis problémuVe dnech 5. - 7. 3. 2009 se uskuteční pracovní cesta do Zakarpatské oblasti Ukrajiny. Z vedení kraje Vysočina se této cesty zúčastní MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje Vysočina, Ing. Libor Joukl, náměstek hejtmana, a Ing. Bc. Zdeněk Kadlec, ředitel Krajského úřadu kraje Vysočina. Dále se zúčastní také Ing. Ivan Kameník, zástupce Krajské hospodářské komory kraje Vysočina.

Účelem této pracovní cesty je představení nového hejtmana, diskuse o konkrétních projektech spolupráce kraje Vysočina a Zakarpatské oblasti Ukrajiny na rok 2009, včetně osobní návštěvy a prohlídky možných projektů realizace. Oba regiony dále chtějí projednat přípravu podnikatelské mise, která proběhne v letošním roce. Snahou je dohodnout co nejlepší a nejkonkrétnější podmínky a možnosti na obou stranách tak, aby plánovaná podnikatelská mise byla skutečně efektivní.

Po návratu z pracovní cesty se uskuteční zasedání Stálé konference, která byla jmenována hejtmanem na základě Smlouvy o spolupráci mezi krajem Vysočina a Zakarpatskou oblastí Ukrajiny, a v níž jsou zastoupeny všechny politické kluby zastupitelstva kraje.
Návrh řešení OSH navrhuje radě kraje vyjádřit souhlas se záměrem pracovní cesty zástupců kraje Vysočina do Zakarpatské oblasti ve dnech 5. - 7. 3. 2009.

O závěrech z této pracovní cesty budou členové rady kraje a členové Stálé konference informováni.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
se záměrem pracovní cesty zástupců kraje Vysočina do Zakarpatské oblasti ve dnech
5. - 7. 3. 2009.
Odpovědnost OSH
Termín 3. 3. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz