Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-06-2009-32

RK-06-2009-32.doc  RK-06-2009-32pr1.pdf
Číslo materiálu32
Číslo jednacíRK-06-2009-32
NázevNominace zástupce kraje Vysočina ve Výboru pro regiony Rady vlády pro nestátní neziskové organizace (dále jen RV NNO )
Zpracoval P. Holý
Předkládá T. Čihák
Počet příloh
Popis problémuJedná se o projednání žádosti ministryně vlády ČR a předsedkyně RV NNO MUDr. Džamily Stehlíkové o nominaci zástupce kraje Vysočina a jeho náhradníka do pracovního orgánu RV NNO - Výboru pro regiony.
Předsedkyně RV NNO se na hejtmana kraje Vysočina obrátila s žádostí o nominace zástupce kraje (člena rady kraje) a jeho náhradníka (pracovníka krajského úřadu) do stálého pracovního orgánu RV NNO Výboru pro regiony (viz RK-6-2009-32, př. 1). Práci výboru se účastní zástupci ministerstev, jiných správních úřadů, územních samospráv včetně krajů a NNO. Mezi řešenými problematikami je např. koncepce rozvoje neziskového sektoru v ČR včetně poskytování dotací z veřejných rozpočtů.
V minulém volebním období byl členem Výboru pro regiony člen rady kraje Bc. Jiří Vondráček, který měl oblast NNO ve své gesci.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina navrhuje radě kraje jmenovat Ing. Tomáše Škaryda, radního kraje pro oblasti kultury, cestovního ruchu a nestátních neziskových organizací, jako zástupce kraje Vysočina ve Výboru pro regiony RV NNO
a Ing. Petra Holého, úředníka oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina jako jeho náhradníka.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
nominuje
Ing. Tomáše Škaryda zástupcem kraje Vysočina ve Výboru pro regiony Rady vlády pro nestátní neziskové organizace a Ing. Petra Holého jeho náhradníkem.
Odpovědnost ORR
Termín 13. 2. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz